Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πριν και μετά τον γάμο !!!


Πως τα κατάφεραν !!!


TO NEO ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ....


ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!


ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΜΑΣ!!!


Μια εβδομάδα από τις εκλογές  και προ των πυλών είναι τα νέα μέτρα που ζητά η τρόικα, για τα οποία η συγκυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει και πάλι κάνοντας το καλό παιδί!!!
Ξεκίνησαν λοιπόν οι περικοπές  όπως η κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, ετοιμάζουν το νέο ασφαλιστικό (το οποίο δεν τολμώ ούτε να το σχολιάσω),. Ο Σαμαράς άλλωστε το είπε καθαρά… Ότι και να λένε οι πολίτες το ξεπούλημα των νερών, των ακτών, του ορυκτού και...
ενεργειακού πλούτου, θα συνεχιστεί.
Πάει και τελείωσε!!!

Όταν ο "διανοούμενος" Γραμματικάκης δήλωνε δημόσια ότι ο Βενιζελος είναι η λύση για την Κεντροαριστερά.


Αν και το Ποτάμι μας είχε υποσχεθεί «πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν», ο Γιώργος Γραμματικάκης μόνο άγνωστο πρόσωπο δεν είναι στους κόλπους της ευρύτερης Κενροαριστεράς. Δεν είναι μόνο ότι υπέγραψε την πρωτοβουλία των 58 αλλά κι ότι στο παρελθόν είχε βγει μπροστά για να υποστηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007.
Συγκεκριμένα, στις 17 Σεπτεμβρίου του 2007, οι καθηγητές Γιώργος Γραμματικάκης, Γιάννης Κουκιάδης, Αδαμάντιος Πεπελάσης, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτρης Τσάτσος, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Δημήτρης Φατούρος με δήλωση - παρέμβασή τους ανακοίνωσαν ότι υποστηρίζουν τον Ευ. Βενιζέλο ως λύση για το ΠΑΣΟΚ.

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ....


Όταν χλευάζουμε το Ζαγοράκη σχετικά με την ευρωβουλή, δεν το κάνουμε επειδή είναι αμόρφωτος και “λαϊκός” (ποδοσφαιριστής). Το κάνουμε επειδή είναι ανύπαρκτος πολιτικά.
Όταν χλευάζουμε την Καϊλή δεν το κάνουμε επειδή είναι χοτ γκόμενα που δεν έχει θέση στο ευρωκοινοβούλιο αλλά σε καλλιστεία, το κάνουμε επειδή είναι ανύπαρκτη πολιτικά.

ΝΤΟΡΟΥΛΑ...


 «Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση θα πάψει να κυβερνά όταν έχει τη δεδηλωμένη.
Από την άλλη μεριά θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση, κυρίως για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, όπως πχ η διαπραγμάτευση για το χρέος και τα εθνικά θέματα» τονίζει χαρακτηριστικά.
“Μήνυμα δυσφορίας για την κυβέρνηση οι ευρωεκλογές”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Ο Βασιλικόπουλος δεν ηταν του δόγματος που επικρατεί στον παράλληλο κόσμο των κατασκόπων πως «Ζεις κατά τύχη.
Αγαπάς κατ επιλογή. Σκοτώνεις κατ επάγγελμα…». Ηταν ομως αποτελεσματικός. Είχε ενημερώσει την τότε κυβέρνηση για σχέδιο κατάληψης των νησιών μας με πεπτομέρειες -σοκ και με πληθος απορρήτων εγγράφων. Τα έγγραφα που ηλθαν στην κατοχή μας -απο αλλη πηγή- τόνιζαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για καταληψη νησιών η μικρονήσων-πλήν της Λήμνου. Κι ακόμα στοιχεία-φωτιά για αποβατικές ασκήσεις επι Τουρκικού έδάφους.

Ανώγεια της Κρήτης δεν βρέθηκε ούτε ένας σταυρός της Χ.Α. στις κάλπες....


Ο Φώτης Κουβέλης είναι αναντικατάστατος !!!

Οκτώ ώρες συνεδρίαζε η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με θέμα την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη. Για οκτώ ολόκληρες ώρες η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Φώτη Κουβέλη στην ηγεσία του κόμματος.

Κελιά...


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΝΕΚΔΟΤΟ....


Μία συνέντευξη του Γρηγόρη Ψαριανού στο περιοδικό "Κλικ" το 2001...


«Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;»
Πότε θα πάψεις να είσαι τόσο ορμητικός;
Δεν είμαι. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι. Kαι γιατί άλλωστε; Όταν μένεις στου Παπάγου και κυκλοφορείς με μια Ferrari Testarossa και έχεις καταθέσεις στην Eλβετία, τι ορμητικός να είσαι;

Πήρε αέρα ο Ψαριανός. Μήπως θέλει αυτός να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ;;;


Δεν κρατιέται ο Γρηγόρης! Αφού τα βαλε με τον μπαρμπα Φώτη τώρα επιτίθεται και σε άλλα συντρόφια… Μάλλον του έχει γυαλίσει η καρέκλα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Βρήκε το κόλπο ο Σαμαρας να μετατρέψει σε μια νύχτα τη ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ. Θα κάνει υπουργό τον Μόσιαλο!


Ο αντρας και το σεξυ αλογο....!!!


O ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

ΓΕΛΙΟ ΤΩΡΑ....


Kάποτε ...και σήμερα !!!


Η νομοτελειακή κατάληξη ενός άρρωστου λαού.


Η Μενεγάκη, ο Μικρούτσικος, ο Λιάγκας και η Στεφανίδου έμαθαν στους Έλληνες τηλεοπτική ψυχαγωγία...
Ο Παπαδάκης, ο Αυτιάς και οι Λυριτζής-Οικονόμου έμαθαν στους Έλληνες πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση...
Ο Σφακιανάκης, η Βίσση, ο Ρουβάς, οι Goin' Through και ο Τσαλίκης έμαθαν στους Έλληνες μουσική ψυχαγωγία...

Ο Παπακαλιάτης, ο Ρέππας και ο... Παπαθανασίου έμαθαν στους Έλληνες κινηματογραφική ψυχαγωγία...

Δηλαδή, τώρα εγώ σώθηκα;

Και η μέρα ξεκινά με το χαρτί της απόλυσης στα χέρια.

Και ξαφνικά ένα πρωί περνάς στην άλλη όχθη. εκεί που ζουν οι περιττοί
Διαβαίνεις την κόκκινη γραμμή.

Κοιτάς μέσα σου.

Αναρωτιέσαι.

Ψάχνεις το λάθος, παλεύεις με το θυμό και τη θλίψη.

Τώρα ξέρουμε γιατί ο Μπογιόπουλος έχει πρώτο στασίδι δίπλα στον Τράγκα, στο σταθμό του Χατζηνικολάου!


Τι λέει σήμερα το πρωί στον real fm ο αμετανόητος κουκουές της Περισσός AE; Ότι το μόνο διαφορετικό σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη διαχείριση και πως - προσοχή σε αυτό - εκείνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν είναι διαφορετική διαχείριση! Μάλιστα. Τι χρειάζεται λοιπόν; Επανάσταση;

Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Δείτε μία λίστα των άμεσων αλλαγών που θα παρατηρήσετε όταν κόψετε το κάπνισμα:
·       ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ: Η νικοτίνη αυξάνει την πίεση και τον καρδιακό παλμό που οδηγεί στην αύξηση του κινδύνου καρδιακής ανακοπής. Μέσα σε είκοσι λεπτά από την διακοπή του η πίεση και οι καρδιακοί ρυθμοί πέφτουν στο φυσιολογικό.
·       ΣΕ 8 ΩΡΕΣ: Τα επίπεδα νικοτίνης και μονοξειδίου του άνθρακα μειώνονται αισθητά. Αυτό επίσης μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής ανακοπής. Το οξυγόνο στο αίμα σας επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επιασαν μαιμού γιατρό που αναγνωρίστηκε επί Σημίτη και διορίστηκε από τον ΓΑΠ.


Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας… Γιατρός, χωρίς πτυχίο, διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής για 13 ολόκληρα χρόνια!
Οι τίτλοι σπουδών του Γιάννη Καστάνη από το πανεπιστήμιο Ρώμης «La Sapienza», τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, και πιο συγκεκριμένα στον τότε γενικό διευθυντή Υπηρεσιών Υγείας, ήταν πλαστοί. Η απάτη του «γιατρού» ξεσκεπάστηκε και πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, αφού δε διέθετε πτυχίο Ιατρικής.

Καθηγητές άφησαν μαθητές να αντιγράψουν.


Λόγω των πολύ δύσκολων θεμάτων της Τράπεζας Θεμάτων χθες στις προαγωγικές εξετάσεις των περίπου 88.000 μαθητών της Α΄ Λυκείου, καθηγητές σε σχολεία της Αττικής άφησαν τους μαθητές τους να αντιγράψουν για να μη βρεθούν σε μειονεκτική θέση έναντι των συνομηλίκων τους από άλλα σχολεία της χώρας στη μάχη για μία θέση στα ΑΕΙ, αναφέρουν... πληροφορίες της «Καθημερινής».

ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ???


Αυτή η Ευρώπη μ' αυτό που έχουν αποφασίσει για την πατρίδα μας και τον Νότο... να πάει να κανει αγαπητιλικια...


Ραχήλ Μακρή στο "Ε".

Τα είπε χύμα και τσουβαλάτα χωρίς να σηκώνει μύγα στο σπαθί της!!

"Κεντροαριστεροί"...


Για όλους αυτούς -συμπεριλαμβανομένων Σημίτη, Γιωργάκη, Βενιζέλο- είχε "μιλήσει" σε ανύποπτο χρόνο ο ηγέτης που άλλαξε την Ελλάδα...

ΜΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ??? ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ...


Είχε υποσχεθεί ότι θα το αποκάλυπτε την Δευτέρα που μας πέρασε. Έχει πιάσει ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ακόμα τίποτα. Ούτε αμπελόφυλλο δεν έχει δείξει. Τι συμβαίνει; Μηπως…… δεν πιστεύω να είχε κανένα “ατυχές αποτέλεσμα”  και να τον λυπήθηκες; Ε; Επιτρέπεται ο Δημοσιογράφος να έχει αισθήματα;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει ΑΝ.ΕΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ», είπε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι συνθήκες των εκλογών ήταν πρωτόγνωρες. «Δεν είχαμε λεφτά να βγάλουμε ούτε ψηφοδέλτια. Ο πόλεμος από τη μεριά των καναλιών ήταν τεράστιος», τόνισε ο κ. Καμμένος υποστηρίζοντας ότι υπήρξε συμφωνία των νομικών συμβούλων των καναλιών για να μην παίξει το προεκλογικό σποτ του κόμματος. «Το σποτ έπαιζε τη δεύτερη εβδομάδα γιατί αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο ΕΣΡ».

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!

Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην… προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Αν έχεις τύχη ...!!!


Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής!


Ο αείμνηστος Ανδρέας Ιωσήφ – πιστός φίλος του – αναφέρει:
Ο στρατηγός είχε απαγορεύσει στους δικούς του να...
χρησιμοποιούν το όνομα “Πλαστήρας” όπου κι αν πήγαιναν. Ο αδελφός του ήταν άνεργος. Το εργοστάσιο ζυθοποιίας «ΦΙΞ» ζητούσε οδηγό κι εκείνος έκανε αίτηση. Ο αρμόδιος υπάλληλος τον ρώτησε πώς λέγεται: Κι επειδή αυτός δίσταζε να πει το όνομά του, ενθυμούμενος την εντολή του στρατηγού, τον ξαναρώτησε και δυο και τρεις φορές, ώσπου αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τον λένε Πλαστήρα. Παραξενεμένος ο υπεύθυνος ζητάει να μάθει αν συγγενεύει με το στρατηγό και πρωθυπουργό. Μετά από πολύ δισταγμό του αποκαλύπτει ότι είναι αδελφός του. Αφού η αίτηση, ικανοποιήθηκε, παρακάλεσε να μη το μάθει ο αδελφός του. Ο στρατηγός το έμαθε κι αφού τον κάλεσε αμέσως στο σπίτι του τον επέπληξε και του απαγόρευσε να αναλάβει αυτή την εργασία λέγοντάς του: «Αν έχεις ανάγκη, κάτσε εδώ να μοιραζόμαστε το φαγητό μου». Και δεν πήγε.

Έλληνας που δεν τον έχει πιάσει η κρίση...


Θέλει τους πολιτικούς τίμιους και καθαρούς με μόνη εξαίρεση τα ρουσφέτια που θα κάνουν για αυτόν και τους δικούς του.
Ποστάρει στο facebook το σχόλιο ''Γ@μ@@@ τις τράπεζες και τη νέα τάξη'' και αμέσως μετά αγοράζει το ολοκαίνουριο i-phone με την πιστωτική του από το ebay.
Έχωσε εαυτό  και αλλήλους στο ...δημόσιο απ' τα παράθυρα και ακούει έκπληκτος την προδοτική τρόικα να ζητά απολύσεις.

ΛΑΜΟΓΙΑ!!!


ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ....


Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο τα ξημερώματα, στο Καζίνο Λουτρακίου, όταν οι εργαζόμενοι ήρθαν «στα χέρια» με τους σεκιούριτι, στην προσπάθεια των πρώτων να εισβάλουν στο Καζίνο μετά το «lock out»... στην επιχείρηση από τη διοίκησή της. Η Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ανατροπή έχει εκφράσει, με ανακοίνωσή της, την αλληλεγγύη της στον αγώνα των 1.4000 εργαζομένων, οι οποίοι εδώ και περίπου 18 ημέρες διεκδικούν το δικαίωμά τους στην εργασία, σε μια πρωτοφανή για τον ιδιωτικό τομέα απεργία, καθώς συμμετέχει το 100% του συνόλου των υπαλλήλων.

Το blog εξακολουθεί να σηκώνει τα χέρια ψηλά!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ? ΤΟ 30%
Θα σου αρέσει τώρα που τα καινούργια μέτρα κι οι ''εφαρμοστικοί νόμοι'' που θα μας εφαρμόσουν, θα πέσουν σαν τις πληγές του Φαραώ επί της κεφαλής δικαίων και αδίκων, ή μάλλον μόνον των δικαίων,... γιατί οι άδικοι είναι τακίμια και κολλητάρια με την συγκυβέρνηση του αίσχους και θα την σκαπουλάρουν και πάλι;
Σ' αρέσει που αυτό το πράγμα, ο ''πρωθυπουργός'' τέλος πάντων είναι παραζαλισμένο σαν κοτόπουλο και άγεται και φέρεται από τις ορέξεις του 8% του Χυδαίου χοντρου?
Σ' αρέσει που βγήκαν πάλι τα φαντάσματα...

(Ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ σε νέες περιπέτειες)


Όπως φαίνεται, το προσκλητήριο εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι προς όλα τα πρόσωπα, τις ομάδες και τις κινήσεις που εντάσσονται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον Δημήτρη Τσοβόλα, ακόμα και τον Μένιο Κουτσόγιωργα ο οποίος μπορεί να πέθανε πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, αλλά παραμένει Πασόκ. Γιατί όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Τι κατάλαβε και ο Καρατζαφέρης που έμεινε μόνος του; Παραλίγο να ξαναπάει στην Ν.Δ.

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ από τα Ειρηνοδικεία!!! Προχωρούν σε πλήρη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ και σώνουν υπερχρεωμένους πολίτες.


Τα Ειρηνοδικεία της χώρας συνεχίζουν όχι μόνο να «κουρεύουν» τις οφειλές των υπερχρεωμένων νοικοκυριών αλλά προχωρούν και στην πλήρη διαγραφή τους…
Δικαστές, φθανουν και στο σημείο να απαλλάσσουν πλήρως τους οφειλέτες από τις υποχρεώσεις τους καθώς διαπιστώνουν την οικονομική αδυναμία.

Καρατζαφέρης: Δεν γυρνάω στη ΝΔ, δεν έχουν καλό καφέ...


"Εγώ δεν έχω πρεμούρα, ο κ. Σαμαράς έχει πρεμούρα. Έχει συνειδητοποιήσει την αδυναμία του αλλά δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του.  Με αυτή τη σύνθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και θα καταστρέψει την Ελλάδα" ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. "Δεν μπορώ να δεχθώ την ιδέα ότι ο Βενιζέλος εκβιάζει, είναι ξεφτίλα" είπε, υπογραμμίζοντας ότι αυτή "δεν είναι κυβέρνηση πυγμής και η Ελλάδα θέλει κυβέρνηση... πυγμής. Αυτή είναι κυβέρνηση βολεμάτων".

Περί Ανθρώπινης Βλακείας.


«Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος.» Η βλακεία έχει μια ευκρινή κλίση να μετασχηματίζεται σε πράξεις, και αυτό την καθιστά επικίνδυνη.

«Βρόμικο» κύκλωμα… σπρώχνει τον Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!


Ειναι δυνατόν να θέλουν κάποιοι τον αποτυχημένο νταραβεριτζή του 1%, προεδρο της Δημοκρατίας; Και όμως, υπάρχει ενα βρωμικο υπερκομματικό παρασκήνιο.

ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Μία ξανθιά οδηγεί μία ανασφάλιστη, πανάκριβη BMW που δεν είναι δικιά της, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μιλώντας στο κινητό, χωρίς να φορά ζώνη. Συνηθισμένο. Πρώτη φορά άλλωστε είναι που μία ξανθιά οδηγεί μιλώντας στο κινητό; Πρώτη φορά είναι που μια ξανθιά οδηγεί χωρίς να φορά ζώνη; Πρώτη φορά είναι που μία ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο “χορηγία”; Πρώτη φορά είναι που μια ξανθιά οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο; Πρώτη φορά είναι που μία ξανθιά οδηγεί πολυτελή BMW;

Το ναυπηγείο της Σύρου μέσα στους επόμενους μήνες κλείνει αφήνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στον δρόμο…


Οι εργαζόμενοι  περιέγραψαν το πώς το ναυπηγείο πέρασε από δεκάδες χέρια και από διαδοχικές φάσεις ακμής και παρακμής. 
Μου είπαν ότι λόγω της στάσης πληρωμών και των συνεχόμενων απεργιών που γίνονται υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των ήδη ναυπηγούμενων πλοίων με αποτέλεσμα να μην έρχονται νέα πλοία. Αυτό έχει οδηγήσει την οικονομική κατάσταση του ναυπηγείου στα πρόθυρα του κλεισήματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...




Ο Πάγκαλος και η Σαλέχ δεν εγκατέλειψαν την Ελλάδα,ο Άδωνις δεν πα
ραιτήθηκε, ο Βενιζέλος δεν πήγε στο πρόεδρο της Δημοκρατίας, τώρα μας προέκυψε και η μη εκλογή της Εύας,
 Βρε δυστυχία που βρήκε τη χώρα μας...