Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Riffer Madness - 20 CLASSIC METAL RIFFS MASHUP!!! (video)


Παραξενο πειραμα 4


4. Για την αγάπη των δελφινιών
Ίσως το πιο ανησυχητικό πείραμα στην πρόσφατη ιστορία είναι η έρευνα για τη νοημοσύνη των δελφινιών που διεξήχθη από τον νευρολόγο John C. Lilly το 1958. Ενώ εργαζόταν στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, ένα εργαστήριο στις Παρθένους Νήσους, ήθελε να μάθει αν τα δελφίνια μπορούν να μιλούν στους ανθρώπους. Εκείνη την εποχή, η κυρίαρχη θεωρία για την ανάπτυξη της ανθρώπινης γλώσσας θεωρούσε ότι τα παιδιά μαθαίνουν να μιλούν μέσα από συνεχή και στενή επαφή με τις μητέρες τους. Έτσι, ο Lilly προσπάθησε να εφαρμόσει την ίδια ιδέα στα δελφίνια.

Τεστάρετε αν έχετε αχρωματοψία με ένα βίντεο


Ποσοστό 5-10% των ανδρών εκδηλώνει κάποια μορφή ανεπάρκειας χρωματικής όρασης (CVD), αυτό που με απλά λόγια ονομάζουμε αχρωματοψία.
Η αχρωματοψία στο γυναικείο πληθυσμό είναι πιο σπάνια.

YouTube: 6 μυστικά που πρέπει να δείτε... [video]


Νομίζετε πως ξέρετε καλά το YouTube, έχοντας περάσει αρκετές ώρες βλέποντας videos στην ιστοσελίδα του...
Ετοιμαστείτε να το δείτε με άλλο μάτι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ;


Ο Πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Αντώνη Σαμαρά να δώσει μία απάντηση στο ερώτημα «γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν προχώρησε στη διάταξη για τις άδειες των τηλεοπτικών μέσων;»

Long-eared Jerboa (Καγκουρίκι)


Long-eared Jerboa (Καγκουρίκι)

Η’ αλλιώς, ο Μίκυ Μάους της ερήμου. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό το μικροσκοπικό νυκτόβιο τρωκτικό με την μακριά ποντικίσια ουρά, τα μακριά πίσω πόδια που το βοηθούν να πηδά ψηλά και μακριά, όπως ένα καγκουρό, και τα ιδιαίτερα μεγάλα αυτιά;

Η χθεσινή «ανακάλυψη» του Mega που έχει προκαλέσει πανικό (γέλιου) στο διαδίκτυο!


Χθες μπήκαν οι συντάξεις και όπως κάθε μήνα οι συνταξιούχοι πήγαν στις τράπεζες για να τις παραλάβουν.

Μια διαδικασια που συμβαίνει κάθε μήνα. Το Mega φαίνεται να το ανακάλυψε μόλις χθες…

Η πορνογραφία δείχνει πώς θα είναι το τέλος του κόσμου»


(Αναδημοσίευση απο Ρεσαλτο)
Με αφετηρία τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»
του Κρις Χέτζες
μετάφραση: Δημήτρης Ιωάννου 


Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία, είναι μια αποθέωση του σαδισμού που διαπνέει σχεδόν όλες τις εκφάνσεις της αμερικανικής κουλτούρας και βρίσκεται στην καρδιά της πορνογραφίας και του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού.
Εξοραΐζει την πραγμοποίηση των γυναικών.


Αμετανόητος!!!


Απλά επιβεβαίωσε τον τρόπο τον οποίο διαπραγματευόταν τόσα χρόνια, δηλαδή δεν διαπραγματευόταν.

ΕΣΗΕΑ:ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ


Την προσοχή στον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον πάσχοντα από ψυχική ασθένεια και την ίδια την ψυχική ασθένεια, εφιστά το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή ρεπορτάζ που παρουσιάστηκαν για τη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings.

Νόμιζε ότι το κουδούνι το βαρά η Κωνσταντοπούλου για να του χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση…


Ο άνθρωπος που ηταν πρωθυπουργός...
Είχε τέτοια σχέση με την Βουλή, που δεν ήξερε ότι το προειδοποιητικό κουδούνι χτυπά αυτόματα.
Έβγαλε μαλιστα και θεωρία συνωμοσίας:

"Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"? LAST YEAR....


Δύο μήνες πέρασαν χωρίς παροχές προς τα λαϊκά στρώματα... Οι τιμές στα ύψη, η Βαλαβάνη "απειλεί" τους φτωχούς, ο Δραγασάκης πουλάει από το Πεκίνο, εμπλεκόμενοι με τη Siemens σε κυβερνητικές θέσεις (Χριστοδουλάκης, Σπυρόπουλος, Παναρίτη, Μάρδας και σια)...

Oι αρνητικές επιδράσεις των ζεστών ροφημάτων στον ανθρώπινο οργανισμό


Τον χειμώνα ένα ζεστό ρόφημα είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις τη μέρα σου και ειδικά όταν έξω επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά, η αγαπημένη αυτή συνήθεια μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό, π.χ. οι υδρατμοί ενός ζεστού ροφήματος μπορεί να προκαλέσουν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων της μύτης, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία στη μύτη.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 31-3-2015


Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες θα είναι περισσότερες στην Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Living with broken heart...


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το παράδοξο του Fermi – Γιατί δεν έχουμε αποδείξεις μιας εξωγήινης ζωής; (Βίντεο)


Μια εξερεύνηση στο διάσημο “παράδοξο του Fermi”.Δεδομένου του τεράστιου αριθμού των πλανητών στο σύμπαν, αρκετοί πολύ μεγαλύτεροι από τη Γη, γιατί δεν έχουμε δει ακόμα εμφανή σημάδια εξωγήινης ζωής;

Οι πιθανές απαντήσεις στο ερώτημα αυτό είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ανησυχητικές, αλλά και ελπιδοφόρες.

Ξύπνησε από το φέρετρο και ρώτησε "που είμαι;


Σε κατάσταση σοκ ο υπεύθυνος γραφείου τελετών μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην πόλη Gelsenkirchen στη Γερμανία.
Μια 92χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών Munstermann, καθώς είχε δηλωθεί νεκρή από γιατρό σε οίκο ευγηρίας.
Όταν ετοίμαζαν την κηδεία, έπαθε σοκ όταν σήκωσε το καπάκι από το φέρετρο και
ρώτησε "που είμαι;"

Οι υπερφυσικές αισθήσεις των ζώων

 
Γάτες που γνωρίζουν επακριβώς πότε θα τις πάνε στον κτηνίατρο. Σκύλοι που νιώθουν ότι το αφεντικό τους πλησιάζει, ακόμα και αν είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Και πουλιά που πενθούν το θάνατο των ανθρώπων που είναι κοντά τους. Τα κατοικίδιά μας και άλλα ζώα φαίνεται πως έχουν διαισθητικές δυνάμεις, έχουν όμως στ’ αλήθεια μια μυστηριώδη έκτη αίσθηση;

Προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων συνδρομητών του ΟΤΕ διέρρευσαν σε ιδιωτική εταιρεία


Προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων παλαιών και νέων συνδρομητών του ΟΤΕ διέρρευσαν -άγνωστο πώς-  σε ιδιωτική εταιρεία προσωπικών δεδομένων. Τώρα ο ΟΤΕ ζητάει από το Συμβούλιο της Επικρατείας να μην πληρώσει το πρόστιμο των 60.000 ευρώ που του επιβλήθηκε λόγω ανεπαρκών μέτρων ασφαλείας.

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων...



ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ....


Η ιστορία … του "μεσαίου δακτύλου"....


Εμείς οι Ελληνες είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά που έχουμε δώσει στον παγκόσμιο πολιτισμό. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έχουν προσφέρει στον κόσμο την φιλοσοφία, το θέατρο, τη δημοκρατία και μαζί με άλλους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς ξεστράβωσαν τους σύγχρονους…
Αυτά που κληρονόμησαν στην ανθρωπότητα όμως δεν είναι μόνο ιδέες, είναι και χειρονομίες. Μια από τις γνωστές παγκοσμίως προέρχεται και αυτή από την αρχαία Ελλάδα και δεν είναι άλλη από το κ@λοδάχτυλο!

Σύμφωνα με τη Wikipedia το κ@λοδάχτυλο για τους Αρχαίους Έλληνες ήταν το σύμβολο του φαλλού και της σεξουαλικής συνεύρεσης και το έδειχναν φυσικά όταν ήθελαν να προσβάλουν κάποιον.

"Με τη μορφη του κατεπειγοντος".... Παρακαλώ...



Παραξενο πειραμα (3)


3. Μόνος στο σκοτάδι
Για μερικούς, η απομόνωση είναι τιμωρία. Για άλλους, είναι ένα μονοπάτι προς την επιστημονική ανακάλυψη. Στη δεκαετία του 1960, στο αποκορύφωμα του αγώνα δρόμου για το διάστημα, οι επιστήμονες ήταν περίεργοι στο πώς θα χειριζόντουσαν οι άνθρωποι τα ταξίδια στο διάστημα και το να ζουν σε καταφύγια. Θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την ακραία απομόνωση σε περιορισμένο χώρο; Χωρίς Ήλιο, πως θα ήταν ο κύκλος της ζωής μας;

Facebook: Επιτυχείς οι δοκιμές των αεροσκαφών που παρέχουν Ίντερνετ


Την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης δοκιμής των μη επανδρωμένων αεροσκαφών παροχής ασύρματης πρόσβασης στο Ίντερνετ, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος internet.org ανακοίνωσε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Πιο περίπλοκος αποδεικνύεται ο γρίφος της σκοτεινής ύλης


Δεδομένα από τα δύο διαστημικά τηλεσκόπια Hubble και Chandra έδειξαν ότι η σκοτεινή ύλη είναι ακόμη πιο μυστηριώδης απ’ ό,τι υπέθεταν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες.

Τα δεδομένα αφορούσαν τις συγκρούσεις σμηνών γαλαξιών και τη συμπεριφορά της σκοτεινής ύλης κατά τη διάρκεια αυτών των βίαιων κοσμικών φαινομένων. Συμπεριφορά που αποδείχθηκε αλλόκοτη, αφού διαπιστώθηκε ότι η «εξωτική» ύλη δεν αλληλοεπιδρά σχεδόν καθόλου ούτε με τον εαυτό της.

Θα τους ανεχόμαστε για πολύ ακόμα;


«Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα έχουμε χρεοκοπία μαζί με τον οβελία εαν δεν μπορέσει η κυβέρνηση σε αυτές τις δυο βδομάδες,

Galileo: Δύο ακόμα δορυφόροι για το «ευρωπαϊκό GPS»


Αυτή τη φορά όλα εξελίχθηκαν ομαλά: επτά μήνες μετά την απώλεια δύο δορυφόρων του συστήματος Galileo, η Ευρώπη εκτόξευσε με επιτυχία τους αντικαταστάτες τους, μέλη ενός αστερισμού δορυφόρων που θα ανταγωνίζεται το αμερικανικό GPS.

Οι δύο νέοι δορυφόροι του Galileo εκτοξεύτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από το ευρωπαϊκό διαστημικό κέντρο στο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας, κοντά στον ισημερινό. Περίπου τέσσερις ώρες μετά την πυροδότηση του ρωσικού πυραύλου Soyuz που τους μετέφερε, τέθηκαν σε τροχιά σε ύψος 23.500 χιλιομέτρων.

Έρχεται ξανά το "χαράτσι" της ΔΕΗ - Από σήμερα τα "ραβασάκια" στους ιδιοκτήτες


H εβδομάδα θα ξεκινήσει με ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων να λαβαίνουν "ραβασάκια" από την εφορία για το απλήρωτο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων του 2013.
Συνολικά πρόκειται για ένα συνολικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα βεβαιώσει τις οφειλές από το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) με ραβασάκια την Δευτέρα.

Στη Βουλή έφτασαν οι καταγγελίες για συνθήκες γαλέρας στην εταιρεία που διαφημίζει τα «pretty bra»


Την Δευτέρα 23/3, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Χαραλαμπίδου, Σ. Λεουτσάκος και Γ. Στάθας κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πάνο Σκουρλέτη για τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία τηλεπωλήσεων DIAMANT, η οποία ανάμεσα σε άλλα προϊόντα διαφημίζει τα «pretty bra».

Διαβάστε την ερώτηση των βουλευτών:

Αύξηση των αυτοκτονιών κατά 35% στην Ελλάδα της κρίσης


Μια ακόμα επιστημονική έρευνα έρχεται να καταδείξει τις συνέπειες της κρίσης στην ψυχική υγεία των Ελλήνων. Ερευνητές από την Ελλάδα και τη Βρετανία ανέλυσαν τα διαθέσιμα στοιχεία και επισημαίνουν ότι κατά τα «μνημονιακά»… έτη 2011 – 2012, υπήρξε αύξηση 35% στις αυτοκτονίες, σε σχέση με την περίοδο έως το 2010, κυρίως λόγω της αύξησης της ανεργίας και της απόγνωσης που αυτή προκαλεί. Πιο σοβαρές ήσαν οι συνέπειες για τους εργαζόμενους άνδρες που έχασαν τη δουλειά τους σε σχέση με τις γυναίκες, ενώ αύξηση αυτοκτονιών υπήρξε και μεταξύ των ηλικιωμένων συνταξιούχων.

"Bullying" ειναι...

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εξιλαστήριο θύμα...


Παπακωνσταντίνου: «Στην Εξεταστική θα τα μπουμπουνίσω όλα»

Τα συμπτώματα της θυρεοειδίτιδας Χασιμότο


Τι συμπτώματα φέρνει η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο; Το σίγουρο είναι ότι η αυτοάνοση θυροειδίτιδα του Χασιμότο έχει πολλά πρόσωπα. Τα συμπτώματα που μπορεί να έχετε σήμερα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που θα έχετε σε πέντε ή δέκα χρόνια κι αυτό γιατί η Χασιμότο με τον καιρό εξελίσσεται, αλλάζει και δίχνει συνεχώς μια άλλη πλευρά της.

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 30-3-2015


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

MATRIX!!! ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ HΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!!!


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου
Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων….
Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).
Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ


Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όποιος...οδηγεί στην Route 16 κοντά στο Fayetteville της Δυτικής Βιρτζίνια, βλέπει μια πινακίδα με τις φωτογραφίες πέντε παιδιών. Του 14χρονου Maurice, της 12χρονης Martha, του 9χρονου Louis, της 8χρονης Jennie και της 5χρονης Betty. Κάτω από τις φωτογραφίες είναι μια ιστορία με το τι μπορεί να τους συνέβη.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε αρχαίες επιγραφές.


"Τα ψηλά σπίτια είναι η ειρήνη και η αρμονία των απογόνων μας. Να θυμάστε την καταστροφή των μεγάλων τσουνάμι. Μην χτίσετε σπίτια πέρα απ' αυτό το σημείο", γράφει σε μια πλάκα ύψους 4 ποδών στο ιαπωνικό χωριό Aneyoshi. Οι κάτοικοι που άκουσαν τις συμβουλές των προγόνων τους έσωσαν τα 11 σπίτια του χωριού τους από το φονικό τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία το 2011. Τα κύματα σταμάτησαν μόλις 300 πόδια πριν την πλάκα.

Η Ελληνική πυραμίδα που απαγορεύτηκε η χρονολόγησή της


Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως. Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας.
Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται απλά για ένα οχυρό που κατασκευάστηκε στα τέλη του 4ου π.Χ. αιώνα. Μια έρευνα όμως που έγινε στις 9-2-1995 από την Ακαδημία Αθηνών και χρονολόγηση στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και στο εργαστήριο Αρχαιομετρίας του "ΕΚΕΦΕ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" με την μέθοδο της θερμοφωταύγειας, έδειξε ότι έχει κτιστεί το 2720 π.Χ!

Στη μνήμη του Σωκράτη.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την ΤΕ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και το Δήμο Ηλιούπολης διοργάνωσαν σημερα αγώνα δρόμου 5.000μ ο οποίος είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ για να τιμηθεί η μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

 Σωκράτης Γκιόλιας

Ο «Μαραθώνιος» του Opportunity στον Άρη και το format της μνήμης του



Το όχημα Οpportunity της NASA αξίζει αναμφίβολα τον χαρακτηρισμό του «γηραιού» του Άρη, καθώς εξερευνά τον Κόκκινο Πλανήτη εδώ και 11 χρόνια. Καθώς το όχημα πλησιάζει το αντίστοιχο ενός μαραθωνίου όσον αφορά στην απόσταση που έχει καλύψει, οι τεχνικοί που το ελέγχουν προέβησαν σε νέο format της flash μνήμης του, μετά από αποφυγή χρήσης του για διάστημα τριών μηνών.

Στα «πρόθυρα» κατάρρευσης το σύμπαν, σύμφωνα με νέα θεωρία


Φυσικοί προτείνουν ένα νέο μηχανισμό «κοσμολογικής κατάρρευσης», σύμφωνα με τον οποίο το σύμπαν σύντομα θα σταματήσει να διαστέλλεται και θα αρχίσει να συρρικνώνεται, καταστρέφοντας τελικά όλη την ύλη που περιέχει.
Μάλιστα, οι υπολογισμοί τους δείχνουν πως, για τα κοσμολογικά δεδομένα, η κατάρρευση θα συμβεί «άμεσα» – δηλαδή σε μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια χρόνια.

Παραξενο πειραμα 2


2. Καταστροφικός ταύρος
Το 1963, ο Δρ Χοσέ Ντελγάδο μπήκε σε μια αρένα ταυρομαχίας στην Κόρδοβα της Ισπανίας, με ένα ταύρο 250 κιλών, ονόματι Lucero. Ο νευροφυσιολόγος από το Πανεπιστήμιο του Yale δεν ήταν ταυρομάχος, αλλά είχε ένα σχέδιο: να ελέγξει το μυαλό του ταύρου.

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".....Προς Κρήτα κρητίζεις.


Woman vs man (Packing)

"ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ".... Χα, χα,χα..

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έτρεξε πριν δύο εβδομάδες και περιλάμβανε εκτίμηση ψήφου στη Β’ Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία………..
παίρνει 9,5%!

ΤΟ "ΝΟΜΙΜΟ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ....

ΣτΕ: Νόμιμη η κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων και Πάσχα

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.


O άνθρωπος δεν είναι ανεξάρτητος από το περιβάλλον του, αλλά υπάρχει μια συνεχή σύνδεση - ενότητα και μετάδοση πληροφοριών.
Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να μας απομονώσουν από την φύση.
Ας δούμε το παρακάτω απλό παράδειγμα, για να το κατανοήσουμε καλύτερα.
Έχετε σκεφτεί γιατί τα φύλλα έχουν πράσινο χρώμα;

Je suis...ΤΑΠΙ