Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 4-1-2017

Κωλόκαιρος... Αστα... 😏😏😏
Την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα βόρεια, τα δυτικά, και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου θα και σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια ή χιονόνερο θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και βορειοδυτικής χώρας.


Από το απόγευμα, τα φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα θα σταματήσουν, και παράλληλα θα εκδηλωθούν λίγοι όμβροι ή καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, της τάξης των 2 έως 3 βαθμών. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -3 έως 11, στην κεντρική από 0 έως 15, στη νότια από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 4 έως 13, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 6 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, αρχικά 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, και μετά το μεσημέρι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα φτάνουν τα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως και το μεσημέρι. Κατόπιν οι νεφώσεις θα αποσυρθούν. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς.

Lemmy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.