Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το αγόρι από τη συγκλονιστική φωτογραφία που είχε συγκινήσει παγκοσμίως, σήμερα πηγαίνει στο σχολείο





Αίσιο τέλος για το 2χρονο παιδί που κατηγορήθηκε για μαγεία και εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του στο δρόμο Πηγή: www.lifo.gr
Δειτε το εδώ: http://www.lifo.gr/now/world/131905

4 σχόλια:

  1. βαζω στοιχημα , οτι αν δεν ησαν τα συμφεροντα που προκαλουν πολεμους και δυστυχια αλλα και πλουρεαλισμο που κατανταει σουρεαλισμος , η πεινα δεν θα υπηρχε .
    δεν θα ειχαν εξοπλισει τις φυλες με οπλα για να προκαλεσουν χαος ωστε ο επικρατεστερη φυλη να δεσμευτει να τους παραχωρησει τις πηγες ζωης και πλουτου ωστε να συνεχισει να εχει την υπεροπλια. δεν θα υπηρχαν αντιπαλοτητες σε αυτον τον βαθμο .

    ερχονται σαν την γρια του παραμυθιου με τα ζαχαροτα αλλα οταν σε κλεισουν στα πλαισια των προτυπων τους , ενα κελι σκλαβιας και θανατος ειναι το τροπαιο-αποκτημα.

    https://www.youtube.com/watch?v=HFvT_qEZJf8

    -ιεροτουτουρουτουτου-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας βουβός επιχειρηματικός πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην αστική κοινωνιολογία και φιλοσοφία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες αντιδραστικές και απάνθρωπες αντιλήψεις που εξηγούν και τελικά δικαιολογούν τον πόλεμο και τη βία σε βάρος των λαών, αποδίδοντάς τον στην ανθρώπινη φύση, σύμφωνα με την οποία, ισχυρίζονται, "ο άνθρωπος είναι λύκος για τον άνθρωπο".
      Οι πόλεμοι είναι από τα πιο περίπλοκα και αντιφατικά φαινόμενα της κοινωνικής ζωής. Διαδραματίζονται σε όλη την ιστορία της κοινωνίας και ασκούν τεράστια επίδραση στη ζωή των λαών και των κρατών, επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας την πορεία της κοινωνικής εξέλιξης.

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραια τοποθετηση olalatos . αρκετα περιεκτικη για να στεκεται ανετα και μονη της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.