Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η «ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΡΟΦΗ», ΚΑΙ Η «ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ…


Οι κομμουνιστές στην εξουσία, αρουραίοι θλιβεροί, πεινασμένοι όσο ποτέ για αξιώματα, ανεμίζουν την σημαία της «κάθαρσης», αλλά η μπόχα που τους περιβάλλει γίνεται ολοένα και πιο αφόρητη. Σεσημασμένοι ψεύτες, σεσημασμένοι απατεώνες, θρασίμια, γλοιώδεις και εμετικοί, κατορθώνουν κάθε φορά να ξεπερνούν τον εαυτό τους στην παραμόρφωση της πραγματικότητας.
 
«Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στροφή της κυβερνητικής θητείας, της κρίσιμης στροφής της υλοποίησης της εντολής που λάβαμε από τον ελληνικό λαό, τον Σεπτέμβριο του 2015», ανέφερε μεταξύ άλλων ξεκινώντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας.

Η «κρίσιμη στροφή» αφορά το «δέσιμο» της «δουλειάς», που ανέλαβε τον Γενάρη του 2015 ως πιστό δουλικό και όχι ως δήθεν «αντάρτης» και «αιρετικός», όπως αυτοδιαφημίστηκε. Αλλά η θρασύτητα βρίσκεται αλλού.
 
«Όταν μετά τη σκληρή μάχη της πρώτης περιόδου και μετά τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού ως αποτέλεσμα ενός σκληρού εκβιασμού με αντικείμενο την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Τότε, για πρώτη φορά, με απόλυτη γνώση, με απόλυτη διαφάνεια, επέλεξε να μας δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη σε ποσοστά. Επέλεξε να μας εμπιστευτεί όχι μόνο τη διαχείριση μιας δύσκολης συμφωνίας που την ήξερε και την ξέραμε όλοι αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε με αγώνα και μεγάλη εντιμότητα από τα μνημόνια», πρόσθεσε προφανώς σε ντελίριο κωλοπετσοσύνης ο Τσίπας.

Καμώνεται ότι ξεχνάει ότι 320.000 ψηφοφόροι «χάθηκαν» μέσα σε μόλις εννέα μήνες το χρονικό διάστημα, που μεσολάβησε ανάμεσα στις εκλογές του Γενάρη και εκείνες του Σεπτέμβρη του 2015, επειδή ακριβώς είχαν πλέον πλήρη γνώση της «μεγάλης του εντιμότητας»

Και ο Τσίπρας συνέχισε να ψάλλει στο κομματικό ακροατήριο: «Ο λαός ήξερε ότι εμείς θα την υλοποιήσουμε χωρίς να λεηλατήσουμε περαιτέρω την ελληνική κοινωνία… Η λαϊκή εντολή που μας έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου συνιστά το πρώτιστο καθήκον: αριστερό, κοινωνικό, εθνικοπατριωτικό…». Αυτό δε το περί λεηλασίας ,το είπε δύο μέρες μετά την τροπολογία με την οποία χάριζε πρόστιμα 38 εκατομμυρίων που όφειλε ο Σαββίδης από το λαθρεμπόριο της ΣΕΚΑΠ.

Μ’ άλλα λόγια και ενώ οι ροχάλες πέφτουν βροχή και ενώ αποτελεί τον πλέον απαξιωμένο μνημονιακό διαχειριστή ακριβώς γιατί μπούχτισε στο ψέμα τούς πάντες, συνεχίζει το ίδιο αριστερό εθνικοπατριωτικό τροπάρι, άξιος του απολύτου πλέον χλευασμού.

Δημοσιεύθηκε από Λ-Μhttps://anarchypress.wordpress.com/2017/05/07/%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80/

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.