Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στην Αιθιοπία το τερμάτισαν - Έφτιαξαν αυτόματους πωλητές... πειρατικών ταινιών


Ξεχάστε τους συνοικιακούς πειρατές των περασμένων δεκαετιών και τα "καμμένα" δισκάκια τους. Ξεχάστε και τα torrents, τα file hosting websites και το streaming. Όλα αυτά μοιάζουν... ερασιτεχνικές προσπάθειες μπροστά στη νέα πατέντα πειρατών από την Αιθιοπία!

Στην αφρικανική χώρα μπορεί σήμερα κανείς να βρει αυτόματους πωλητές... πειρατικών ταινιών. Η λειτουργία τους είναι απλή και έτσι ο καθένας μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Ο χρήστης αρκεί να τοποθετήσει ένα USB drive στην κατάλληλη θύρα τους, και στη συνέχεια να επιλέξει από την οθόνη αφής τις ταινίες που τον ενδιαφέρουν. Αυτές θα αντιγραφούν, για ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο, στο USB drive.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι τα ιδιόμορφα αυτά... ΑΤΜ ταινιών φαίνεται ότι ανήκουν σε εταιρεία – την Escape Computing, ενώ έχουν και επίσημο όνομα, αφού είναι γνωστά στους κατοίκους της Αιθιοπίας ως SwiftMedia.

 
 pc magazine
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.