Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Και τώρα τί; ...


Γιατί κάποιοι έχασαν την ζωή τους?

(2017) δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ως εργαζόμενοι, μεγάλο πρόβλημα να διεκδικήσουμε, δεν υπάρχει 8ωρο πουθενά αλλού παρά μόνο στο δημόσιο, δεν μπορούμε να ζήσουμε με την ελεημοσύνη / μισθό, μας δουλεύουν με την ανοχή μας.

Μα!!... δεν καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι τα προβλήματα και τις αδικίες που τους γίνονται γιατί φοβούνται. Βγήκε κάποιος κερδισμένος μετά από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του και βρήκε και δουλειά μετά αφού σήκωσε ανάστημα και πήγε κόντρα σε κάποιον επιχειρηματία? Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Γνωστός: Έτσι είναι το σύστημα και το παλεύουμε μου απάντησε κάποιος από σωματείο. "Αφού τα ξέρεις τώρα πως έχουν τα πράγματα, τι τα ψάχνεις".

Τελικά είμαστε άξιοι την μοίρας που εμείς οι ίδιοι την φτιάχνουμε αλλά κάποια στιγμή θα βρεθούμε όλοι αντιμέτωποι σε αυτό που φτιάξαμε  και αυτός που δείχνει την πόρτα στον εργαζόμενο την στιγμή που του ζητά το ρεπό και το 8ωρο, αλλά και ο εργαζόμενος που θα μείνει χωρίς δουλειά μετά από την διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του.


Κατά τα άλλα
Καλό Μήνα
Καλή Εργατική Πρωτομαγιά σε όλους μας!lolek
 

2 σχόλια:

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.