Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Η... ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ (ΤΗΣ..."ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΝΤΕ)!


Του Βασίλη Πολυχρόνη   
Πανηγυρίζει το υπουργείο της  (εδώ γελάνε... με μαύρο δάκρυ) εργασίας για τις νέες θέσεις απασχόλησης (140.000 τελικά κι όχι 300.000 που μόλις προχθές διατυμπάνιζε ο Τσίπρας).



Μάλιστα. Για να δούμε λοιπόν τι είναι αυτές οι θέσεις που δημιουργήθηκαν. Το ποσοστό αυτών που προσλήφθηκαν με ελαστικές μορφές απασχόλησης κατά το μήνα Δεκέμβριο ανέρχεται σε 57,39% των συνολικών με τις συμβάσεις πλήρους απασχόλησης να ανέρχονται στο μόλις 42,61% των συνολικών.

Το δε ποσοστό δωδεκαμήνου των ελαστικών μορφών απασχόλησης ανέρχεται στο 55,07% των συνολικών προσλήψεων,αυξημένο και από πέρσι (54,74%) και από πρόπερσι (53,05%),διαψεύδοντας ακόμα και την ίδια την υπουργό Αντωνοπούλου που πριν λίγες ημέρες δήλωνε πως η πλειοψηφία των συμβάσεων που συνάπτονται είναι πλήρους απασχόλησης!

Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να διαψευστούν καθώς είναι επίσημα από το σύστημα "Εργάνη" και καταδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο πως η ελαστική απασχόληση είναι η...κανονικότητα που υπόσχεται η κυβέρνηση Τσίπρα (της..."αριστεράς" ντε) για την κοινωνία!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.