Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Το μεγάλο ψέμα η πολιτική απάτη του Τσίπρα (για το σκοπιανό)


Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης
Παρακολούθησα το διάγγελμα του Τσίπρα για βατό Σκοπιανό που ήταν μια πολιτική απάτη. Συγκεκριμένα ο Τσίπρας είπε ότι εάν δεν επικυρωθεί η συμφωνία από τα Σκόπια τότε η συμφωνία παύει να ισχύει.

Εδώ είναι το μέγα ψέμα και απάτη.
Από την στιγμή που η Ελλάδα δώσει το πράσινο φως και για ΝΑΤΟ και για Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή ισχύει ούτως η άλλως και δεν έχει την δυνατότητα η Ελλάδα να ανακαλέσει την έγκριση της.

Και για να γίνω πιο σαφής εάν στα Σκόπια γίνει δημοψήφισμα και δεν εγκριθεί η συμφωνία μπορεί μεν η κυβέρνηση των Σκοπίων που μπορεί και να αλλάξει στην εξέλιξη του χρόνου να κατηγορηθεί για πολιτική αφερεγγυότητα τότε το ναι το δικό μας και για Ευρωπαϊκή Ένωση και για ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανακληθεί.

Παίζεται ένα θλιβερό παιγνίδι εξαπάτησης της κοινής γνώμης στηριζόμενο στην άγνοια των πολιτών δυστυχώς με την κάλυψή του μεγάλου μέρους των Μ.Μ.Ε, και ορισμένων πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης που δυστυχώς λειτουργούν ως βαποράκια είτε της Γερμανίας είτε των ΗΠΑ.

Δυστυχώς ο Τσίπρας κάθε μέρα και περισσότερο δείχνει την πολιτική του δουλικότητα σε κάθε κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ:
http://www.press-gr.com/2018/06/blog-post_527.html

Διαβάστε και εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11021
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.