Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ο Παππάς πουλά σανό για ηλίθιους. Διαφωνεί με το 2% σε τάμπλετ, υπολογιστές, που έχει ο ίδιος υπογράψει



Από Βασίλη Πολυχρόνη
Ο...υπουργός - UFO έπαθε κρίση συνείδησης και εκφράζει τις...επιφυλάξεις του για το χαράτσι στις ψηφιακές συσκευές γιατί είναι,λέει,αχρείαστο τη στιγμή που ο κόσμος εξοικειώνεται με τις νέες τεχνολογίες.

Μάλιστα.Έχει δίκιο ο...γιος της δρακογενιάς και υπουργός - UFO,είναι αχρείαστο το χαράτσι.Ερώτηση:Πέρσι,το καλοκαίρι του 2017,όταν ψήφιζε η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) τα μέτρα του "συμπληρωματικού" μνημονίου κι όλοι οι υπουργοί υπερθεμάτιζαν υπέρ αυτών,άρα και υπέρ του χαρατσιού,δεν υπήρχε "προσπάθεια της κοινωνίας να εξοικειωθεί με τις ψηφιακέ τεχνολογίες"?

Η κοινωνία μας...έτρωγε βελανίδια και ξαφνικά φέτος...ανακάλυψε τους ψηφιακούς Παρθενώνες? Μήπως Νικολάκη αυτό που σε κόφτει είναι το ότι...χαλάει η μανέστρα της ευφορίας και της...αναπτυξιακής κανονικότητας? Μήπως χάλασε το κλίμα - a la Τσοβόλα δώστα όλα - της προεκλογικής παροχολογίας και τρέχεις να βγάλεις την...καταλερωμένη ουρίτσα σου έξω μπας και γλυτώσεις το "μαύρισμα"?

Η αλήθεια κι η πραγματικότητα είναι αμείλικτες Νικολάκη και τα μνημονιακά εγκλήματα της κυβέρνησης αργά ή γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια!Να περιμένετε λοιπόν την...πληρωμή!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ





http://anemosantistasis.blogspot.gr/2018/05/2.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.