Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τα σφηνάκια που δε θα δοκίμαζες ποτέ!


Αποκρουστικά στην όψη, αηδιαστικά στη γεύση, κυκλοφορούν σφηνάκια εκεί έξω που δεν μοιάζουν σε τίποτα με το δροσιστικό καρπουζάκι που απολαμβάνουμε το καλοκαίρι.
Για τους ανθρώπους που την ψάχνουν λοιπόν αλκοολικά και διαθέτουν πολύ γερά στομάχια υπάρχουν αδέσποτες ιδιαίτερες ιδέες για ακόμα πιο ιδιαίτερα γούστα, μην περιμένετε πάντως ευχάριστες γεύσεις και ιδανικές μείξεις υλικών. 
Κάθε άλλο, αφού εδώ ο άνθρωπος έβαλε τα δυνατά του να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε όρους σιχασιάς, προσπαθώντας λες να κάνει τον πότη να υποφέρει!

Πώς είναι τα πειράματα που κάνουν τα μικρά παιδιά αναμειγνύοντας στο ποτήρι ό,τι βρουν πάνω στο τραπέζι; Ε, ίδια φιλοσοφία, μόνο που εδώ που τα πράγματα είναι κομματάκι πιο επαγγελματικά σε όρους φρικτής υφής και ακόμα χειρότερης γεύσης!
Μια γουλιά από τα παρακάτω σφηνάκια και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο…

Φωτιά στο Λιβάδι 

Αναμειγνύεις ένα μέρος τεκίλα (ή ουίσκι) με ένα μέρος ταμπάσκο και προσθέτεις μια πρέζα πιπέρι, έτσι για τη γεύση. Φροντίζεις βέβαια να έχεις δίπλα σου το λάστιχο με το νερό, καθώς δεν είναι σφηνάκι, είναι αυτό που πίνει ο ίδιος ο Σατανάς…

Υγρή Μπριζόλα

Ένα μέρος ρούμι και ένα μέρος Γούστερ σος (Worcestershire) συνθέτουν το ανίερο αυτό μείγμα που μόνο με υγρό κρέας δεν μοιάζει, καθώς αν το κρεατάκι είχε τέτοια γεύση, ο αριθμός των χορτοφάγων θα είχε πολλαπλασιαστεί άρδην! Καλοψημένο, μέτριο ή ωμό, θα ήταν καλύτερο πάνω στην μπριζόλα παρά μέσα στο στομάχι σου (αν και κανείς δεν εγγυάται ότι θα παραμείνει εκεί)…

Σπέρμα Αλιγάτορα 

Λικέρ πεπόνι και χυμός ανανά σε ίσα μέρη, με ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα από πάνω! Πράσινο-πράσινο και ημιπαχύρρευστο, μόνο καλή ιδέα δεν είναι να το καταπιείς…

Ματωμένο Ταμπόν 

Αν συνεχίζεις να διαβάζεις, ανακατεύεις δύο μέρη βότκα με ένα μέρος ντοματοχυμό. Σημαντικό: πριν το καταπιείς, σκουπίζεις καλά-καλά (για 10 και πλέον δευτερόλεπτα) το εσωτερικό του στόματός σου με μια χαρτοπετσέτα (αλήθεια!). Λες και δεν φτάνει ο συνδυασμός αλκοόλ και τοματοπελτέ, είναι η ιεροτελεστία με τη χαρτοπετσέτα που φέρνει στον νου το χρησιμοποιημένο βαμβάκι της γυναίκειας εμμηνόρροιας και κάνει τα πράγματα εκρηκτικά! 

Μπετονιέρα

Ένα μέρος χυμός λάιμ και ένα μέρος Bailey’s. Εξαιρετικά σημαντικό: το στριφογυρνάς καλά-καλά στο στόμα σου πριν το καταπιείς! Εδώ δεν μιλάμε για απλό σφηνάκι αλλά για σωστό μάθημα χημείας: ο χυμός λάιμ κάνει την κρέμα Bailey’s να πήζει, απ’ όπου έλκει εξάλλου και την ονομασία του το απαισιόμορφο μείγμα, αφήνοντάς σου στο στόμα την υφή του τσιμέντου…

Στρείδι του Λιβαδιού

Σε ένα μέρος ουίσκι σπάμε ένα ωμό αυγό και προσθέτουμε ταμπάσκο για το πικάντικο της γεύσης! Η αηδία προσωποποιημένη, μέχρι και στοιχήματα μπαίνουν για το πόσο μπορείς να κρατήσεις τον ανίερο συνδυασμό στο σύστημά σου. Και ο εμετός είναι εδώ ευλογία, καθώς το μεθύσι με τέτοια σφηνάκια δεν είναι παίξε-γέλασε… 

Εναλλακτικά, αν το ρούμι δεν είναι του γούστου σου(!), υπάρχει και το Κοτόπουλο του Λιβαδιού, όπου αντικαθιστάς το ρούμι με τζιν και αντί για ταμπάσκο καρυκεύεις με αλατοπίπερο. Εξίσου σιχαμερό, καμιά αμφιβολία…

Eggermeister

Με όνομα-σήμα κατατεθέν στα πέρατα της οικουμένης, το φτιάχνεις αναμειγνύοντας ένα μέρος Jagermeister με ένα αυγό τουρσί! Πριν το κατεβάσεις, μασουλάς υποχρεωτικά το αυγό, κι αυτό είναι εδώ το βασανιστήριο, καθώς η μάσηση του αυγού με το Jagermeister στο στόμα σου το κάνει χάρμα αηδίας. Προσοχή μην πνιγείς, άλλος ένας κίνδυνος που ελλοχεύει στην κατάποση του μείγματος…

Μολυσμένο Σπυρί 

Συνεχίζεις να διαβάζεις ε; Εντυπωσιακό! Αναμειγνύεις λοιπόν ένα μέρος βότκα με μείγμα Bloody Mary και προσθέτεις μια γενναία κουταλιά τυρί cottage. Δεν χρειάζεται φανταζόμαστε να υποδείξουμε τι πάει στραβά με αυτό τον συνδυασμό! Αν δεν σε πιάσει ναυτία ήδη από τη θέα του, η κατάποσή του θα κάνει το μαγικό, καθώς τα κομματάκια τυριού που θα κατεβαίνουν αργά και βασανιστικά στον οισοφάγο σου θα σε κάνουν να ψάξεις τρόπους να τα βγάλεις αμέσως από τον οργανισμό σου. Εγγυημένα…

Ταινία (το σκουλήκι φυσικά)


Ένα μέρος βότκα, ένα μέρος ταμπάσκο, μια πρέζα πιπέρι και μια κουταλιά ζεστή μαγιονέζα! Αν αυτό το «μια κουταλιά ζεστή μαγιονέζα» δεν σε αποθάρρυνε ήδη, ίσως το κάνει το όνομα του μείγματος, καθώς τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από ένα σφηνάκι που θυμίζει το παρασιτικό σκουλήκι. Δύσκολα το κατεβάζεις, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ακολουθεί την ακριβώς αντίθετη φορά στον οισοφάγο…

Μακαρόνια και Τυρί

Η αγαπημένη παγκοσμίως λιχουδιά βγαίνει και σε υγρή αλκοολούχα συσκευασία, αν και η γεύση δεν θα είναι στα σίγουρα η ίδια: μακαρόνια, γάλα, βούτυρο, τυρί σε σκόνη και ρούμι απαρτίζουν ένα μείγμα που μόνο ως φάρσα μπορεί να ιδωθεί. Το σερβίρεις σε εκείνο το πάρτι που μισείς όλους μα όλους τους καλεσμένους… 

Βήχας του Καπνιστή 

Το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία σου. Το κακόβουλο αυτό μείγμα δεν θα κάνει σίγουρα τίποτα καλύτερο, καθώς μιλάμε για Jagermeister αναμεμειγμένο με μαγιονέζα. Μαγιονέζα! 

Σπέρμα Αλόγου

Τι παίρνουμε αν ανακατέψουμε ένα μέρος μπίρα και ένα μέρος γάλα; Μα δύο μέρη αηδία φυσικά! Δύο συστατικά που δεν προορίζονταν από τη φύση να συναντηθούν ποτέ βρέθηκαν πράγματι στο ίδιο ποτήρι και είναι ο άνθρωπος ο κύριος υπαίτιος εδώ…

Ατομική Βόμβα Κιμ Γιονγκ-Ουν 

Τι καλύτερος τρόπος να μνημονεύσεις τον βορειοκορεάτη δικτάτορα από το ρίξεις σε ένα μπλέντερ το χαρακτηριστικότερο αμερικανικό γεύμα, να προσθέσεις βότκα και να προσπαθήσεις να το καταπιείς; Αν πρέπει να αναφέρουμε τα συστατικά του, μιλάμε για ωδή στα McDonald's με μια πινελιά βότκα! Έχουμε και λέμε: 1 μπέργκερ Big Mac, 1 πατάτες McDonald's, 1 σος BBQ (από τα McDonald's φυσικά), 1 μιλκσέικ McDonald's (κατά προτίμηση σοκολάτα, φράουλα και βανίλια αναμεμειγμένα) και μία μηλόπιτα McDonald's. Τη βότκα μην ξεχάσεις, του πάει πολύ…

Εμετός Γορίλα 

Με όνομα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, βάζεις στο σφηνοπότηρο ένα μέρος Bacardi και ένα μέρος μπέρμπον (Wild Turkey, ας πούμε) και καλή επιτυχία… 

Αυτοκινητόδρομος Νιου Τζέρσεϊ

Μην κολλάς στο όνομα της πόλης, καθώς είναι απλά συμβολικό. Εδώ θα μάθουμε να κάνουμε τον Αυτοκινητόδρομο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και όλες τις πόλεις της χώρας μας. Γιατί η συνταγή του είναι πάναπλη και μπορείς να τη βρεις ακόμα και στο παρακμιακό μπαρ της γειτονιάς σου (μην πούμε ειδικά εκεί)! Οδηγίες: Πας στο κοντινότερο μέρος που σερβίρουν αλκοόλ και στύβεις το πετσετάκι του μπαρ μέσα σε σφηνοπότηρο. Όχι αλήθεια, αυτή είναι η μαγική συνταγή, να γευτείς δηλαδή κάθε υπόλειμμα αλκοόλ, βρομιάς και μικροβίων που έχει μαζέψει ο μπάρμαν στη γωνιά του! Πλειάδα ποτών, πληθώρα βακτηρίων και μπόλικη σκόνη συνθέτουν το μοναδικό αυτό μείγμα που δεν μπορεί ποτέ να είναι το ίδιο, όσο κι αν προσπαθήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)