Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 31-12-2015


Καλό καιρό στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Δυτική Ελλάδα και νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν ενώ στη Θράκη θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -6 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 3 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 6 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 2 έως 8 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα ορεινά και στα βόρεια προάστια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 5 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ανατολικά ορεινά οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.