Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο καιρού για Δευτέρα 17/9/2018


Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και σταδιακή ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 30, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 30 βαθμούς, με εξαίρεση τη Νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και από τις μεσημεριανές ώρες βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, ενώ το βράδυ θα στραφούν εκ νέου σε ανατολικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε καλό και διαυγή καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Ευβοϊκό οι εντάσεις των ανέμων ενδέχεται πρόσκαιρα να φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια τμήματα του νομού οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.