Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Αλόη: Το φυτό θαύμα.


Η πόσιμος χυμός της Αλόης ενισχύει τη λειτουργία των ινωδών βλαστοκυττάρων. Τα ινώδη βλαστοκύτταρα είναι αυτά τα απίστευτα μικρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το σχηματισμό κολλαγόνου. Επίσης συμβάλλουν στην επούλωση μικρών εγκαυμάτων, κοψιμάτων, γρατζουνισμάτων και δερματικών ερεθισμών.
Βοηθάει στην Υγιή Πέψη.

Ένα υγιές πεπτικό σύστημα διασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά των τροφών που τρώμε απορροφούνται και περνάνε στην κυκλοφορία του αίματος. Η Αλόη έχει φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η συχνή χρήση του χυμού της αλόης μπορεί να συμβάλει στη ρύθμιση της εντερικής λειτουργίας και στην αυξημένη απορρόφηση πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να μειώσει τα μη φιλικά προς τον οργανισμό βακτήρια και τους ζυμομύκητες! Κι όλα αυτά με φυσική διαδικασία! Επίσης, ο χυμός της συμβάλει αποτελεσματικά στη μείωση της αίσθησης καούρας στο στομάχι, όπως και σε άλλου είδους πεπτικές διαταραχές.

Αμυντική Υποστήριξη και Λειτουργία.


 Η Αλόη προσφέρει φυσική προστασία για το αμυντικό σύστημα. Μια και το αμυντικό σύστημα δουλεύει με ακρίβεια για να προστατεύει τον οργανισμό μας η Αλόη, με τους φυσικούς για το αμυντικό σύστημα ενισχυτές της, παρέχει στο σώμα μας τη δυνατότητα να αντλεί συνεχώς συστατικά από το (οπλοστάσιο)που του παρέχει. Πίνοντας χυμό αλόης καθημερινά μπορείτε να προσφέρετε στον οργανισμό σας, (το χέρι βοηθείας που χρειάζεται).

 Ρυθμίζει το Βάρος και τα Επίπεδα Ενέργειας.

Ο χυμός αλόης, με φυσικό τρόπο και με τη συνεχή του χρήση, επιτρέπει στο σώμα να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα. Η διατροφή μας περιέχει πολλές μη επιθυμητές ουσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν λήθαργο και εξάντληση. Όταν χρησιμοποιείται συστηματικά , ο χυμός αλόης εγγυάται μία βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας, διότι επιτρέπει την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.



Επιδιόρθωση Κολλαγόνου και Ελαστίνης.

Η αλόη μπορεί να προσθέσει μία πλούσια βάση θεμελιακών στοιχείων για την παραγωγή και τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Το δέρμα ανανεώνεται κάθε 21 με 28 μέρες. Με τη χρήση των θρεπτικών θεμελιωδών στοιχείων της Αλόης, το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει καθημερινά, για να ενισχύσει την άμυνα του κατά της επίδρασης του γήρατος. Πίνοντας καθημερινά  αλόη, το δέρμα σας ξεδιψάει.
                                                      
Καθημερινή Δόση Μεταλλικών Στοιχείων.


Κάποια από τα μεταλλικά άλατα τα οποία βρίσκονται στην Αλόη είναι το ασβέστιο, το νάτριο, ο σίδηρος, το κάλιο, το χρώμιο, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος. Δυνατή αποθήκη συστατικών! Ξέρουμε όλοι ότι η προσθήκη φαγητών στη διατροφή μας με φυσικές βιταμίνες και μέταλλα, συνιστάται για τη γενικότερη υγεία μας. Πίνοντας αλόης είναι ένας φυσικός και υγιεινός τρόπος για να ξαναγεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας.

Καθημερινή Δόση Βιταμινών.


Ο χυμός αλόης περιέχει τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Ε, φολικό οξύ και Νιασίνη . Ο ανθρώπινος οργανισμός απλά δεν μπορεί να αποθηκεύσει κάποιες από αυτές τις βιταμίνες, έτσι χρειάζεται να τις συμπληρώσουμε καθημερινά με την διατροφή μας. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, από το να πίνουμε καθημερινά αλόη ενισχύοντας ταυτόχρονα φυσικά την άμυνα του οργανισμού μας ενάντια στο οξειδωτικό στρές.

Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες.


Ο χυμός της αλόης έχει 12 φυσικές ουσίες, οι οποίες έχει βρεθεί ότι εμποδίζουν την ανάπτυξη φλεγμονών, χωρίς να έχουν παρενέργειες. Η Αλόη μπορεί επίσης να υποστηρίξει τη σωστή κινητική λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.