Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ…


Την ανάγκη να συνεχίσουν οι λαοί των Βαλκανίων το όραμα του Ρήγα Φεραίου, "ενός μεγάλου επαναστάτη, που οραματίστηκε την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, όπως κι εμείς σήμερα οφείλουμε να κάνουμε στο πλαίσιο της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης των λαών των Βαλκανίων", υπογράμμισε ο αεικίνητος κομμουνιστής πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
σε χαιρετισμό που απηύθυνε στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου στο Βελιγράδι, ύστερα από σχετική πρόσκληση του προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, αλλά και του προέδρου της χώρας και οικοδεσπότη της Τετραμερούς Συνόδου Συνεργασίας Βουλγαρίας – Ελλάδας – Σερβίας – Ρουμανίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Τσίπρας εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως κάθε φορά που έρχεται στο Βελιγράδι επισκέπτεται το μνημείο του Ρήγα Φεραίου, με τον οποίο είναι βέβαιο ότι κρατά μια υπερβατική επαναστατική επαφή, αφού καθώς δήλωσε «εμείς βρισκόμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το όραμά του, ένα όραμα που μας εμπνέει παρά τις μεγάλες δυσκολίες». Δεν απέφυγε δε να ξεκαθαρίσει ότι «κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος, ότι καμία μεγάλη θυσία για την υπεράσπιση μεγάλων αξιών στην ιστορία μας δεν πήγε χαμένη και ότι οι αγώνες αυτοί συνεχίζονται».

Θα πείτε ωραία και πού βρήκατε το ενδιαφέρον; Ήταν, είναι και θα παραμείνει κρετίνος αδιόρθωτος, γελοίο υποκείμενο, μαριονέτα που καμώνεται το μεγάλο ηγέτη των Βαλκανίων, τον μεγάλο στρατηγικό «παίκτη» της Αν. Μεσογείου και τον ριζοσπάστη αναμορφωτή της ΕΕ.

Δεν καταλάβατε καλά. Αυτό που μας ανησυχεί είναι το κλείσιμο του λόγου του δηλαδή αυτό το «οι αγώνες αυτοί συνεχίζονται». Προφανώς τα Βαλκάνια θα γίνουν και πάλι ρημαδιό, δηλαδή στάχτη και μπούρμπουλη. Μόλις λίγες ημέρες πριν ο απόγονος και συνεχιστής του Ρήγα Φεραίου, τρομάρα του, επισκέφθηκε το Ισραήλ στα πλαίσια της Τριμερούς Διάσκεψης Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ξεκαρδισμένος από το γέλιο στην συνέντευξη τύπου σχεδόν γονάτισε στο πάτωμα προφανώς αναλογιζόμενος τα βάσανα των παλαιστινίων «αδερφών» και τις δολοφονίες των παιδιών, που αγωνίζονται με μια πέτρα στο χέρι απέναντι στους σιδερόφρακτους ισραηλινούς στρατιώτες.

«Οι αγώνες αυτοί συνεχίζονται», λοιπόν, μόνο που ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Τα χειρότερα έρχονται… 


Λ. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.