Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Οι τελευταίες ώρες του Πάνου και ο Πανκ οιωνός


Ο Πάνος μετά από μια κουραστική μέρα πάρκαρε το F16 κάτω από το σπίτι του. Έβγαλε την στολή του πιλότου, ακούμπησε τα γυαλιά και το κράνος στο κομοδίνο και έπεσε να κοιμηθεί νωρίς. Στον ύπνο του είδε ότι πετούσε πάνω από την Αγία Σοφία κάνοντας τους μιναρέδες να τρέμουν.

Αλλά το όνειρο δεν κράτησε πολύ, το ringtone του κινητού του «Μακεδονία ξακουστή» τον ξύπνησε απότομα. Ο Πάνος σηκώθηκε, πήγε στην τουαλέτα για την πρωινή του ανάγκη παρέα με το κινητό του, από εκεί ανάρτησε στα social media μια εικόνα της ελληνικής σημαίας στο Γράμμο και… ανακουφίστηκε.

Έπειτα φόρεσε το καλό του το κοστούμι και πήγε στην εκκλησία ενώ το μάτι του δεν είχε ανοίξει ακόμα. Κοιμόταν όρθιος στο άκουσμα του ευαγγελίου αλλά το έκανε να φαίνεται σαν εσωτερική προσευχή. Περίμενε στην ουρά μέχρι να έρθει η ώρα να λάβει την Θεία κοινωνία. Από πίσω του περίμενε, επίσης, για την Θεία κοινωνία ένας γερο-πάνκης. Ο πάνκης ήταν λες και βρέθηκε εκεί από το πουθενά. Ο Πάνος το θεώρησε καλό οιωνό, σκέφτηκε ότι ήταν μήνυμα της Παναγίας για την Μακεδονία. Τότε ήταν σίγουρος ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή, να τα κάνει όλα πουτάνα. Punks not dead σκέφτηκε.

Έτσι διαβασμένος από τον παπά της γειτονιάς και με την σκέψη του πάνκη, ανηφόρισε μέχρι το σαλόνι του Μαξίμου, το μόνο που σκεφτόταν πλέον ήταν η φράση, εν αρχή το Χάος. Με αυτό τον έντονο εσωτερικό διάλογο συνάντησε, τον για χρόνια φίλο του, Αλέξη και του ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

Ο Πάνος ένιωσε ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε πιεστεί, ήθελε μια τελευταία βόλτα με το ελικόπτερο για να ξεσκάσει. Πέταξε πάνω από τα Ίμια και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πιλότος τον ρώτησε εάν θέλει να προσγειωθεί ώστε να καταθέσει στεφάνι σε αυτό τον ελληνικό βράχο, ο Πάνος έκανε πως δεν άκουσε από την βουή του ελικοπτέρου και πέταξε το στεφάνι από τα ψηλά και σίγουρα.

Ο Αλέξης έμεινε μόνος να ψάχνει άλλους φίλους, το πόπολο γέμισε με ανασφάλεια και πολλά πατριωτικά καλσόν σκίστηκαν.

Ελευθερόκοκκος

https://anarchypress.wordpress.com/2019/01/13/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.