Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Μυστήριο: Δεκάδες παπαγάλοι βρέθηκαν νεκροί με αίμα να έχει τρέξει από τα μάτια τους


Μεγάλο μυστήριο κρύβεται πίσω από τον θάνατο δεκάδων παπαγάλων στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πάνω από 50 νεκροί παπαγάλοι κοκατού σε δρόμο της βορειοδυτικά της Αδελαιδας στην Αυστραλία. Από τα μάτια τους φαινόταν να έχει τρέξει αίμα.
"Νομίζω πως πρόκειται είτε για pindone, είτε 1080 (σ.σ και τα δύο είναι δηλητήρια που χρησιμοποιούν συνήθως για αλεπούδες και λαγούς). Σου ραγίζει την καρδιά η εικόνα αυτή, καθώς τα περισσότερα είχαν εσωτερική αιμορραγία", δήλωσε η Σάρα Κινγκ.

Ωστόσο, το σενάριο να έγινε εσκεμμένα αυτή η τραγωδία φαντάζει περισσότερο πιθανό.


Δημοσιεύματα στην Αυστραλία υποστηρίζει ότι η περιοχή One Tree Hill, είχε πρόβλημα με τα πουλιά αυτά, καθώς έκαναν πολύ θόρυβο, σε σημείο να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Το δημοτικό συμβούλιο έλαβε κάποια μέτρα για να τα διώξει, με έναν εκπρόσωπό του να ισχυρίζεται ότι κανένα από αυτά δεν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό τους.


via


Αν θυμηθούμε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Αυστραλίας είχε ανακοινώσει ένα πενταετές σχέδιο για την εξόντωση δύο εκατομμυρίων αγριόγατων, από τον συνολικό πληθυσμό των έξι εκατομμυρίων που ζουν στην Αυστραλία, τότε μάλλον ύποπτος είναι ο θάνατος των παπαγάλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.