Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Μονο όσοι έχουν γονείς Αθηναίους θα μπορούν να μπαίνουν πλέον στο κέντρο της πρωτεύουσας

 

Με στόχο την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Αθήνας επιστρέφει το γνωστό και δοκιμασμένο μέτρο του δακτυλίου από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, το παραπάνω δεν είναι και το μοναδικό μέτρο που θα εφαρμοστεί για την αποσυμφόρηση της κίνησης στην πρωτεύουσα, αφού η κυβέρνηση εξετάζει κι άλλες λύσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών που επισκέπτονται καθημερινά την πόλη.

Συγκεκριμένα, από την 1η Νοέμβρη, στο κέντρο της πρωτεύουσας θα μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι έχουν δύο γονείς Αθηναίους, έχουν κάρτα μόνιμου κατοίκου, υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και έχουν πιει καφέ τουλάχιστον τρεις φορές τον τελευταίο μήνα στο Da Capo.

Καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα, δεν αποκλείουν νέα δεσμίδα μέτρων από τις αρχές του 2022, με στόχο πρόσβαση στην Αθήνα να έχουν μόνο 30 άτομα, τα οποία και θα μπορούν να απολαύσουν με άνεση την πολυτέλεια του Μεγάλου Περίπατου.

Το "Κουλούρι" παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.