Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Είμαστε ένα… μάτσο κλόουν

Την άποψη ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι σύμμαχοί του εξαπατήθηκαν για να υποστηρίξουν ένα "διεφθαρμένο κράτος μαφίας" στην Ουκρανία και να μπουν σε έναν πόλεμο φθοράς ενάντια σε μια εταιρική σχέση Μόσχας-Πεκίνου, δήλωσε ο Ντόμινικ Κάμινγκς σε συνέντευξή του.

Ο μακροχρόνιος πολιτικός στρατηγός των Τόρις που ήταν ένας από τους βασικούς βοηθούς του τότε πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον μέχρι την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2020.

"Δεν έπρεπε ποτέ να είχαμε μπει σε όλη την ανόητη κατάσταση", είπε ο Κάμινγκς στο I News. Η Ουκρανία είναι μια διεφθαρμένη τρύπα που δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ολόκληρο αυτό το διεφθαρμένο κράτος της ουκρανικής μαφίας βασικά μας έχει εξαπατήσει όλους. Οι δυτικές κυρώσεις ήταν περισσότερο καταστροφή για την ΕΕ παρά για τη Ρωσία, αυξάνοντας το κόστος ζωής ενώ ωθούσαν τη Μόσχα και το Πεκίνο πιο κοντά. Το μόνο που κατάφερε η Δύση είναι να μπει σε έναν πόλεμο φθοράς με τη Ρωσία, την οποία ωθήσαμε σε μια συμμαχία με τη μεγαλύτερη κατασκευαστική δύναμη του κόσμου".

"Το μάθημα που δώσαμε στον Πούτιν είναι ότι είμαστε ένα μάτσο κλόουν", είπε. "Εννοώ ότι ο Πούτιν το γνώριζε ήδη πριν από τον πόλεμο. Αλλά αυτό το έχει τονίσει και το έχει μεταδώσει σε ολόκληρο τον κόσμο πλέον".

via

photo/pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθυνών: Το ιστολόγιο δεν παρέχει συμβουλές, προτροπές και καθοδήγηση.
Εισέρχεστε & εξέρχεστε με δική σας ευθύνη :)