Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Χιουμοριστική μελέτη για τα σοκολατένια λαγουδάκια.


Τα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης σοκολατένιων κούνελων τείνουν να κορυφώνονται την περίοδο του Πάσχα και στη συντριπτική πλειονότητά τους αφορούν σε ακρωτηριασμούς αφτιών, αναφέρουν θορυβημένοι ωτορινολαρυγγολόγοι.

Οι ερευνητές του Νοσοκομείου "Χένρι Φορντ" στο Ντιτρόιτ πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια συλλέγοντας αναφορές μέσω ενός online ερωτηματολόγιου, στο οποίο απάντησαν συνολικά 28.113 δράστες.

Το 59% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ξεκινά τον ακρωτηριασμό από τα αφτιά. Το 33% απάντησε ότι δεν έχει προτίμηση σε συγκεκριμένο σημείο έναρξης, και μόνο το 4% ανέφερε ότι ξεκινά από τα πόδια ή την ουρά.

Πιάνοντας την απόλαυση από τα αφτιά

Αν και υπάρχουν διαθέσιμες χειρουργικές τεχνικές για την επανένωση των κομμένων αφτιών, το χειρουργείο είναι μάταιο αφού τα λαγουδάκια τελικά διαμελίζονται εντελώς, επισημαίνει η μελέτη στην έγκριτη επιθεώρηση Ωτορινολαρυγγολογίας
Laryngoscope.

Πέρα από την αυξημένη συχνότητα «ωτικού ακρωτηριασμού», η μεγάλη έρευνα εξετάζει και την κατανομή των περιστατικών στη διάρκεια του έτους.

Όλες τις χρονιές από το 2012 έως το 2017, τα κρούσματα κορυφώνονταν στη διάρκεια της άνοιξης, δείχνει η ανάλυση.

Και αυτό δημιουργεί υποψίες ότι η κακομεταχείριση των σοκολατένιων τρωκτικών σχετίζεται με τη γιορτή του Πάσχα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, επισημαίνουν οι ωριλά, δράστες είναι ενήλικες άνθρωποι και παιδιά.


Newsroom ΔΟΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.