Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Προκαλεί εκ νέου ο κυβερνητικός Καμμένος. Επιμένει στην αρπαγή συντάξεων.


Διευκρινίσεις σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις δίνει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος. Από την στιγμή που αναγκαζόμαστε να μειώσουμε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις από το 2019/20 ΜΟΝΟ, η κυβέρνηση μας κατάφερε μέρος αυτής της διαφοράς να δοθεί ως επιδότηση εργοδοτικών εισφορών έτσι ώστε να δώσουμε ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε ανέργους.


Διεκδικήσαμε και πετύχαμε για παράδειγμα τα 20 ευρώ το μήνα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ σε έναν εργοδότη για ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ παρά να τα πάρει ο κ. Σόιμπλε και να μπουν στην μαύρη τρύπα του χρέους.


ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ αυτά τα λίγα χρήματα ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟ και να βοηθήσουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους ανέργους που κληρονομήσαμε.
Θυμίζω οτι οι προηγούμενες 11 μειώσεις συντάξεων των προηγουμένων κυβερνήσεων πήγαν στην μαύρη τρύπα του χρέους και συγχρόνως αύξησαν την ανεργία κατά 998.000 συνανθρώπων μας ενώ δημιούργησαν 8.5δις € τρύπα (έσοδα-συντάξεις) στα ασφαλιστικά μας ταμεία.


Έτσι όπως εξήγησα, θα αυξήσουμε το διαθέσιμο εισόδημα του κάθε νοικοκυριού και θα διευκολύνουμε στην δύσκολη καθημερινότητα του».


Σχολιάζει ο
Βασίλης Πολυχρόνης

Ορίστε βρε... κακοί που πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο. Έχει...σχέδιο ο Μήτσος. Προκειμένου να κοπούν οι συντάξεις και τα "κομμένα" πάνε στο Σόιμπλε, ο Μήτσος προτείνει...να κοπούν οι συντάξεις και τα "κομμένα" να πάνε στους εργοδότες...που ζητούν από τον Σόιμπλε να κόψει μισθούς και συντάξεις και να τα δώσει σε αυτούς! Μεγαλοφυές...σχέδιο!

Παιχταράς ο Μήτσος, να κρατήσουμε τον εγκέφαλο του για δείγμα στο Μουσείο... Μαλακίας!


Υ.Γ. Φυσικά,το... σχέδιο Μήτσου Καμμένου το προκρίνουν και οι "αριστεράντζες" της κυβέρνησης, έτσι? Μην τους αφήνουμε στο απυρόβλητο. Θυμηθείτε εκείνες τις δηλώσεις Τσακαλώτου για τα σπίτια της Αγ.Παρασκευής και του Περιστερίου ή της Σταματάκη και της Σκούφα για τα "περιποιημένα" αποφάγια κι άλλες πολλές!


Τέτοια..."αριστερή" πολιτική αναδιανομής εισοδήματος υπέρ των πλουσίων δεν την σκέφτηκε ούτε ο Φρίντμαν και δεν την εφάρμοσε τόσο...ε πιτυχημένα ούτε ο Πινοτσέτ!


#ξεφτίλες #λιγούρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.