Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Δεν ξεμπλέκει εύκολα ο νταής νεοναζί Χρυσαυγίτης – Εκτός από την ποινική διαδικασία, η Βουλή κίνησε και πειθαρχικό έλεγχο


Η τακτική των νεοναζί μορφωμάτων είναι ίδια και απαράλλακτη. Εκτρέφουν εν δυνάμει δολοφόνους που τους έχουν σαν πρωτοπαλίκαρα και όταν δεν τους χρειάζονται πλέον, επειδή αποτελούν «καμένα χαρτιά», σφυρίζουν αδιάφοροι σαν να μην τους γνωρίζουν.

Το ίδιο έκανε ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, ο εθνικιστής που χαιρετούσε με υπερηφάνια ναζιστικά, Νίκος Μιχαλολιάκος για τον Χρήστο Ζέρβα, τον άνθρωπο που μαζί με άλλους όπως κάνουν πάντα οι Ναζί της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν σε έναν μόνο φοιτητή και λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν από το ξύλο.

Ο Ζέρβας που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν από τα αγαπημένα παιδιά στις τάξεις των νεοναζί για τις υπηρεσίες του, και ο οποίος ανταμείφθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης με μια θέση υπαλλήλου στη βουλή, πλέον έχει «απολυθεί» σαν να μην γνώριζαν οι νεοναζί ποιος είναι.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής «άδειασε» το μέχρι πρόσφατα πρωτοπαλίκαρό του και τον απέλυσε από το γραφείο του στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Την ίδια ώρα, ο 42χρονος οδηγούνταν στη φυλακή, καθώς οι Αρχές έκριναν ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής του. Μολονότι ο Μιχαλολιάκος αποκήρυξε έμμεσα το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, ο πρόεδρος της Βουλής είχε προλάβει να ξεκινήσει πειθαρχικό έλεγχο εις βάρος του Χρ. Ζέρβα.

Πηγές του Κοινοβουλίου επισημαίνουν ότι αναμένεται να επιβληθεί ποινή απόλυσης, αλλά και να απαιτηθεί η επιστροφή μέχρι και 12 μισθών από τον 42χρονο κατηγορούμενο. Μέσα σε λίγα 24ωρα, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήρε την «ασυλία» από το στέλεχός της και από τη λυσσαλέα υποστήριξή του πέρασε στην προσφιλή της τακτική «δεν τον ξέρουμε».

Φυσικά η τακτική αυτή των Νεοναζί είναι πλέον γνωστή. Ο Ζέρβας εμφανιζόταν συνέχεια σε διαδικτυακή εκπομπή της νεοναζιστικής οργάνωσης, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή που έχει χτυπήσει τατουάζ τη σβάστικα στον ώμο του. (Σ.Σ: Μπορεί και να είναι… αρχαιοελληνικό ανεμιστηράκι και όχι το σύμβολο των ναζί)

Λίγες ώρες πάντως πριν την απόλυση του 42χρονου νεοναζί εθνικιστή, η γραμμή της εγκληματικής οργάνωσης ήταν «τον στηρίζουμε». Για άλλη μια φορά ελλείψει επιχειρημάτων, οι νεοναζί άρχισαν να εκτοξεύουν λάσπη και απειλές όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά γενικά και αόριστα, όπως κάνουν πάντα. Έγραφαν λοιπόν στον ιστότοπο τους: ««Τώρα προβαίνουν σε δημοσιοποίηση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν προ 5 ετών, κάνοντας λόγο για ''τάγματα εφόδου'' και αφήνοντας υπονοούμενα ότι η βιντεοσκόπηση σταματά ''για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί'' και άλλα παρόμοια προπαγανδιστικά και φαιδρά, προκειμένου να στοχοποιήσουν εκ νέου τον Συναγωνιστή και να δώσουν ηθικό στους τρομοκράτες της αριστεράς, που επιτέθηκαν με δολοφονικό σκοπό στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής.»
Πηγή Φωτό: ΕΘΝΟΣ

http://www.topontiki.gr/article/215957/den-xemplekei-eykola-o-ntais-neonazi-hrysaygitis-ektos-apo-tin-poiniki-diadikasia-i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.