Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Προσοχή: Το Facebook στο κινητό σας μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί- Τι πρέπει να κάνετε


Μέχρι το τέλος του Μαρτίου, η εφαρμογή του Facebook και του Messenger στο κινητό σας τηλέφωνο ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί οριστικά.
 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη ορισμένων παλιότερων εκδόσεων της εφαρμογής και του Messenger για συσκευές Android: αναλυτικά, σταματά την υποστήριξη της έκδοσης 55 για την εφαρμογή του Facebook και της έκδοσης 10 του Messenger, καθώς και συνολικά την υποστήριξη της εφαρμογής για τηλέφωνα με λειτουργικό Windows Phone.
 
Η εταιρεία δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι «οι παλιότερες εκδόσεις των εφαρμογών μερικές φορές δεν λειτουργούν καθόλου ή δεν προσφέρουν την εμπειρία που θέλουμε στους χρήστες μας».
 
Αν το κινητό σας δεν μπορεί να αναβαθμίσει την εφαρμογή σε νεώτερη έκδοση, τότε έχετε μόνο δύο λύσεις: ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook Lite, η οποία είναι μια πιο ελαφριά εκδοχή του Facebook ή να μπαίνετε στο δηλοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω του φυλλομετρητή (browser) στη διεύθυνση www.facebook.com.
 
http://www.topontiki.gr/article/214302/prosohi-facebook-sto-kinito-sas-mporei-na-stamatisei-na-leitoyrgei-ti-prepei-na#.WNv9WwB3p_A.facebook

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.