Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ένα άλλο πακέτο... (VIDEO)


Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τελευταίο "Πάμε Πακέτο", όπου ο Σάββας, ο αποστολέας του πακέτου έκανε έξαλλη την Βίκυ Χατζηβασιλείου με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να θέλει μέχρι και η ίδια να διακόψει την εκπομπή.

Σήμερα, ο Σάββας Χουρδάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ξεσπάει δημόσια, λέγοντας ότι τον εξαπάτησαν στον Alpha και πως έδειξαν αναληθή πράγματα με μοντάζ.Ο λόγος; Γιατί μετά από την προβολή της εκπομπής δέχθηκε απίστευτο κράξιμο μέσω των social media και ο ίδιος υποστηρίζει ότι έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή του.Ο ίδιος, λέει πως έχει απευθυνθεί στην δίωξη και ζητάει από την εκπομπή να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

O ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για θέμα των ύβρεων, των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι κι αν προκύψει. Εαν μέχρι τη Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ότι αυτό συνεπάγεται"…. 
 
youweekly

(( Σχόλιο))

Δεν ασχολούμαστε με τέτοια θέματα, όμως εδώ θα κάνουμε μια εξαίρεση διότι το θέμα είναι βαθιά κοινωνικό, ΟΛΟΙ εναντίον του νεαρού. Απειλεί τώρα με μηνύσεις και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνει. 
Η ασύδοτη ασέλγεια σε ψυχές για τα ξεφτιλισμένα νούμερα τηλεθέασης μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές πρέπει να λάβει τέλος... 

Σάββας Χουρδάκης: Αν μέχρι τη Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ότι αυτό συνεπάγεται...

lolek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.