Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

#skai_xeftiles: Συνώνυμο της δημοσιογραφικής αγυρτείας


Δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τον ΣΚΑΪ η αθωωτική απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Φαλήρου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποφάσισε να εκπέμψει τη δική του εικονική πραγματικότητα, με επεισόδια, φωτιές και σπασίματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στον ΣΚΑΪ παραδίδουν μαθήματα «δημιουργικής» δημοσιογραφίας, όμως αυτή τη φορά προσπάθησαν να ξεπεράσουν ακόμη και τους εαυτούς τους.

Αφού αρχικά στο ρεπορτάζ το κανάλι ανέφερε ότι «προκάλεσε αίσθηση» η δήλωση του πρωθυπουργού και του προέδρου της Βουλής για την αθώωση των δύο νεαρών, στη συνέχεια ανέφεραν ότι το όνομα της Ηριάννας για κάποιους ανθρώπους έγινε συνώνυμο της... τρομοκρατίας.

Και στη συνέχεια φρόντισαν να δώσουν χώρο στη δύναμη της εικόνας.
Έτσι τη στιγμή που η αφήγηση υπενθύμιζε ότι πέρυσι είχαν σημειωθεί επεισόδια και συγκρούσεις με τους αστυνομικούς όταν είχε απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας, ο ΣΚΑΪ έπαιζε πλάνα από τα περσινά γεγονότα.

Για κάτι παραπάνω από τριάντα δευτερόλεπτα, λοιπόν οι ακροατές έβλεπαν φωτιές, σπασμένες τζαμαρίες και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ με τον τίτλο να γράφει από κάτω «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας». Αρχικά το βίντεο έγραφε με ισχνά γράμματα την ένδειξη 17/07/2017 (όταν είχαν λάβει χώρα τα επεισόδια), ομως ακόμη και αυτή η ένδειξη ως δια μαγείας... εξαφανίστηκε.










«Αφού δεν συμφωνεί η πραγματικότητα μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την ίδια» λοιπόν.

Ντροπή, μόνο ντροπή!

ΥΓ: Αλήθεια τώρα που νύχτωσε και το θυμηθήκαμε η ΝΔ δεν θα βγάλει ανακοίνωση για τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης; Γιατί ακόμη περιμένουμε τη χθεσινή ανακοίνωση για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του κ. Κατσίκη...

efsyn
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.