Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Google έκανε έξαλλους τους χρήστες της!


Η Google και τα προϊόντα/υπηρεσίες της αποτελούν πόλο έλξης εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου σε ... καθημερινή βάση, ενώ η μηχανή αναζήτησης παραμένει η πιο δημοφιλής διαδικτυακή υπηρεσία.

Ωστόσο, ακόμα και η Google προβαίνει σε ενέργειες που εξαγριώνουν τους φανς της.

Πηγή της οργής αυτή τη φορά είναι οι αλλαγές που έκανε η εταιρεία στον πιο δημοφιλή browser στον πλανήτη, τον Chrome, οι οποίες άρχισαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνεχίζονται ως σήμερα, με την έκδοση 71. 


Με μία διαφορά: η συγκεκριμένη έκδοση δεν επιτρέπει επιστροφή σε παλιότερες εκδόσεις του Chrome, κάτι που μπορούσε να γίνει πριν και που πολλοί χρήστες έκαναν, καθώς η νέα εκδοχή του browser δεν τους βολεύει. 


Έτσι, πλέον πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν στην Google, η οποία ωστόσο, μέσω μηχανικών της κάλεσε τους χρήστες να μην «κλειδωθούν» σε παλιές εκδόσεις του Chrome, λέγοντας, μάλιστα, αν δεν τους αρέσει να επιλέξουν άλλο περιηγητή του διαδικτύου.
Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται και αναμένεται να φανεί πώς θα αντιδράσει η Google.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.