Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Αυτός είναι ο κορυφαίος Ελληνικός προορισμός που θα είναι ακριβός για τους Βρετανούς το 2019


Στους ακριβούς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη κατατάσσεται η Κέρκυρα το 2019, σύμφωνα με την έρευνα Post Office Travel Money που βασίζεται στις τιμές 8 σημαντικών προϊόντων που αγοράζουν οι Βρετανοί τουρίστες στον προορισμό διακοπών.
Πιο συγκεκριμένα, το συνολικό κόστος σε κάθε προορισμό για υπηρεσίες και προϊόντα όπως το δείπνο για 2 άτομα με μπουκάλι κρασί, αλκοολούχα και μη ποτά, αντηλιακό και απωθητικό εντόμων, τα οποία έχει λάβει υπόψη η έρευνα, τοποθετεί την Κέρκυρα ως το δεύτερο ακριβότερο δημοφιλή προορισμό διακοπών το 2019 για τους Βρετανούς τουρίστες στην Ευρώπη (συνολικό κόστος των 8 προϊόντων 96,06 λίρες) μετά το Σορέντο της Ιταλίας (119,03 λίρες). Ωστόσο, το κόστος στην Κέρκυρα εμφανίζεται μειωμένο κατά 7,8% σε σχέση με πέρυσι.

Ως φθηνότερος προορισμός αναδεικνύεται η Sunny Beach της Βουλγαρίας (36,06 λίρες), και ακολουθούν η Μαρμαρίδα της Τουρκίας (45,23 λίρες), το Algarve της Πορτογαλίας (50,11 λίρες), η Costa de Sol της Ισπανίας (54,12 λίρες), η Πράγα (56,88 λίρες), η Πάφος (65,17 λίρες).

Η Sunny Beach ήταν ο φθηνότερος προορισμός από το σύνολο των 42 που συμπεριέλαβε η έρευνα, και ακολουθούν, σε παγκόσμια κατάταξη, η Μαρμαρίδα και το Algarve.

Σε γενικές γραμμές, η έρευνα εντόπισε οτι οι τουρίστες μπορούν να περιμένουν χαμηλότερες τιμές για γεύματα, ποτά και άλλα προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνουν στις διακοπές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Οι τιμές εμφανίζονται χαμηλότερες από πέρυσι σχεδόν στους μισούς προορισμούς από όλο τον κόσμο που διερευνήθηκαν.

Η έρευνα αποσκοπεί στο να συμβάλλει στον προγραμματισμό διακοπών των Βρετανών προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή προορισμού το 2019.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές των προορισμών της Ευρώπης....



Πηγή: Tornosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.