Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο καναλάρχης Παππάς, οι τηλεοπτικές άδειες και οι αριστερές «άκρες» στην μαφία των λευκών «αριστερών» κολάρων…


Από το Anarchy press gr
«Όταν το 1986 το όνομα του εμφανίστηκε μεταξύ των πέντε μετόχων της εφημερίδας «Πρώτη», όλοι αναζητούσαν να μάθουν από πού κρατά η σκούφια του, και πως προέκυψε ως μέτοχος στην απογευματινή εφημερίδα του ΚΚΕ. 

 
Μόλις κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι κουμπάρος του ήταν ο τότε γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Χαρίλαος Φλωράκης –Καρδιτσιώτες και οι δύο– η απορία λύθηκε αμέσως. Ήταν ο έμπιστος άνθρωπος του τότε πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, το οποίο ελεγχόταν από τους ανανεωτικούς. Τον πρώτο λόγο τον είχε ο Μίμης Ανδρουλάκης, το αγαπημένο παιδί του Χαρίλαου. Και στην «Πρώτη» φυσικά συνεπικουρούμενος από τον αντ’ αυτού Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο κ. Καλογρίτσας υπηρέτησε με συνέπεια και τα δύο πολιτικά σχέδια τα οποία κλήθηκε να υπηρετήσει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Το πρώτο ήταν η δημιουργία του Συνασπισμού της Αριστεράς, ενώ ύστερα από τις δημοτικές εκλογές του 1986, όπου στον δεύτερο γύρο το ΚΚΕ δεν στήριξε τους συνδυασμούς του Πασοκ και η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέλεξε τους δημάρχους στους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας, τέθηκε σε εφαρμογή το σενάριο «συγκυβέρνηση». Αυτό δηλαδή που είδαμε το καλοκαίρι του 1989» (Το Βήμα της Κυριακής, 10-7-2016).

Η ζωή τους κύκλους κάνει. Άνθρωποι κλειδιά, για όλες τις εποχές, μεγαλοεργολάβοι δημόσιων έργων, αριστεροί μέτοχοι εφημερίδων που «σπρώχνουν» τον «ιστορικό συμβιβασμό αριστεράς-δεξιάς», χωμένοι αργότερα σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, στο Πασοκ του Τσοχατζόπουλου, στο Πασοκ του Λαλιώτη ή στο Πασοκ του Σημίτη, κουμπάροι του Καμμένου, κουμπάροι του Σπίρτζη, δουλειές από κοινού με τον Μπόμπολα, άκρες με τα «καμάρια» των νονών της νύχτας και πάει λέγοντας.

Ξέρουν, λοιπόν, οι αριστεροί από τις «δουλειές» αυτές, όπως ξέρει και το συγκρότημα Λαμπράκη. Οι καρχαρίες έτοιμοι να αλληλοφαγωθούν μέχρι να τα βρουν ή να κατασπαράξουν αυτόν που μοιάζει ή είναι τελειωμένος. Οι εκκαθαρίσεις, βέβαια, είναι ειδικότητα της αριστεράς, όπως και οι ισορροπίες, οι εκβιασμοί που γίνονται με φινέτσα και με αγωνιστικό πρόσημο.
Θα προλάβουν; Θα δείξει. Πάντως δεν θα βαρεθούμε ούτε στιγμή· οι αριστερές εμπνεύσεις είναι ανεξάντλητες στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επίσης τεράστια.
Δημοσιεύθηκε από Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.