Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 24-9-2017


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στο Ιόνιο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη στις νησιωτικές και παράκτιες ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 26, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 13 έως 27, στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28, και στην Κρήτη από 14 έως 26.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά και τα 6 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για παροδικές βροχές μικρής διάρκειας από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.