Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Στο "Υποφέρω" της Δέσποινας Βανδή θα εξεταστούν φέτος οι υποψήφιοι στο μάθημα της έκθεσης


Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να πήρε σαφή θέση κατά των πανελληνίων εξετάσεων με φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, φαίνεται ωστόσο πως στο Υπουργείο Παιδείας δεν της κρατάνε κακία.
Μάλιστα, για να της αλλάξουν τη γνώμη σχετικά με το ζήτημα, αποφάσισαν να την τιμήσουν με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο. Έτσι, στις φετινές πανελλήνιες, στο μάθημα της έκθεσης, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν και θα αναπτύξουν τις σκέψεις της σχετικά με τους στίχους της μεγάλης επιτυχίας της τραγουδίστριας, "Υποφέρω".

"Τι ν' αυτό που με τραβάει κοντά σου τόσο πολύ και σε σένα άνευ όρων έχω παραδοθεί. Σ' αγαπώ σ' αγαπώ σ' αγαπώ σ' αγαπώ. Και γι' αυτό δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώ", μιλάμε για κείμενο με βάθος, που προκαλεί αναμφίβολα προβληματισμούς. Θα ζητήσουμε από τους νέους μας να πραγματοποιήσουν το δικό τους σχόλιο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες. Φέτος το επίπεδο θα είναι υψηλό.

Η κυρία Βανδή προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, εκφράζοντας ωστόσο τους προβληματισμούς της για την ικανότητα των εξεταστών να αντιληφθούν τα πολλαπλά επίπεδα των στίχων.


tokoulouri
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.