Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Η μητέρα του Μπουρντέν για την αυτοκτονία του γιου της...


Η μητέρα του Άντονι Μπουρντέν, Γκλάντις, πρώην συντάκτρια στην εφημερίδα New York Times, δήλωσε ότι δεν είχε καμιά ένδειξη ότι ο γιος της ίσως είχε σκεφτεί την αυτοκτονία. "Είναι απολύτως ο τελευταίος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο", δήλωσε συγκλονισμένη στους ΝΥΤ.

Ο Ερίκ Ριπέρ, στενός φίλος και επίσης σεφ, που βρήκε νεκρό τον Μπουρντέν, λέει: "Ο Άντονι ήταν αγαπημένος φίλος, ένα εξαιρετικό ανθρώπινο ον, τόσο εμπνευσμένο και γενναιόδωρο. Ένας από τους σπουδαίους αφηγητές της εποχής μας που συνδέθηκε με τόσους πολλούς. Του εύχομαι ειρήνη. Η αγάπη και οι προσευχές μου αυτή τη στιγμή πηγαίνουν στην οικογένειά του, τους φίλους και τους αγαπημένους του".

Η μητέρα του Μπουρντεν λέει ότι ο Έρικ της είχε πει ότι "ο Τόνι είχε σκοτεινή διάθεση τις τελευταίες δύο μέρες", αλλά δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο θα αποφάσιζε να αυτοκτονήσει."Είχε τα πάντα. Επιτυχία πέρα από τα όνειρά του. Χρήματα πέρα από τα πιο τρελά όνειρά του".

Lifo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.