Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

H vintage Sailor Jerry Scrambler διψά για off road περιπέτειες


Ας ξεκινήσουμε να σου γράφουμε για τη σημερινή καλεσμένη στη στήλη του Moto με έναν διαφορετικό τρόπο: Ας εκθειάσουμε λίγο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του Sailor Jerry, το ρούμι δηλαδή που έχουμε αγαπήσει πολύ για την σπιρτάδα και τη γεμάτη μπαχαρικά γεύση του.

> Η πιο θηριώδης BMW είναι πάντοτε έτοιμη για περιπέτεια

Τώρα μπορεί να αναρωτηθείς τη δουλειά έχει μια τέτοια πρόταση σε ένα άρθρο παρουσίασης μοτοσικλέτας. Η Sailor Jerry Scrambler είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του γνωστού brand με τη Gasoline Motor Co., μια εταιρεία που ειδικεύεται σε τι άλλο; Στις μετατροπές δίτροχων και δίνει βάση στη vintage αισθητική.



Όπως μπορείς να δεις από τις παρακάτω εικόνες, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, αφού καταφέρνει και συλλαμβάνει το ζητούμενο: Να πάρει δηλαδή τον άγριο και περιπετειώδη χαρακτήρα του Sailor Jerry και να τον εισαγάγει σε μια scrambler μηχανή.



Φυσικά για να γίνεις αυτό, χρειάστηκε να "γδύσουν" πολλές Triumph πρώτα, μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.





Πέρα όμως από την εμφανή προσπάθεια για τη less is more εμφάνιση και τον retro χαρακτρήρα, η μηχανή των 900 κυβικών εξασφαλίζει την απαραίτητη δύναμη έτσι ώστε η σημερινή μας καλεσμένη να μην κολλάει πουθενά και για κανέναν λόγο.
 

> Οι 5 πιο cool vintage μοτοσυκλέτες που θα δεις εκεί έξω



Αν λοιπόν σε έχει γοητεύσει και εσένα αυτό εδώ το δημιούργημα, μπορείς να μάθεις περισσότερο για αυτό πατώντας
εδώ. Μπορεί αυτή η κίνησή σου, να είναι αρχή μια μεγάλης και ατέλειωτης περιπέτειας εκτός δρόμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.