Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Formula: Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της McLaren


To νέο της μονοθέσιο που θα «τρέξει» στη νέα σεζόν της Formula παρουσίασε η McLaren.
Το μονθέσιο θα οδηγούν ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ και ο Βρετανός Λάντο Νόρις.

Το αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία MCL34 παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας στο McLaren Technology Centre, στο Γουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας.

Το περυσινό αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας, η MCL33, φάνταζε ως ένα από τα πιο δυνατά των «μεσαίων» ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν του 2018, ωστόσο η απόδοσή φάνηκε να μένει πίσω προς το τέλος της χρονιάς, με την ομάδα να καταλάβει τελικά την έκτη θέση στους κατασκευαστές.


Φέτος η εταιρεία θα χρησιμοποιεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν μονάδες ισχύος της Renault και, μαζί με κάποιες... ενισχύσεις σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο. Ειδικότερα, ο Τζέιμς Κι έρχεται από την Toro Rosso για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής και ο Αντρέας Ζάιντλ από την Porsche για να γίνει διευθύνων σύμβουλος.

«Αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά για μας» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Ζακ Μπράουν, πριν από την παρουσίαση του μονοθεσίου και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι διαθέτουμε εξαιρετικό ταλέντο. Όλοι θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα μας δουν στην εκκίνηση στην Αυστραλία. Νομίζω ότι θα έχουμε δύο νέους και εξαιρετικά γρήγορους οδηγούς γκραν πρι. Τότε όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες πίσω στη McLaren εργάζονται εξαιρετικά σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα παράγουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο απ' ότι κάναμε το 2018».

dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.