Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Κρήτη: Φυλάκιση για την απατεώνισσα με τα φτωχά παιδιά από το… facebook


Σε φυλάκιση 4 ετών και μάλιστα χωρίς αναστολή καταδικάστηκε η 38χρονη επιτήδεια Χανιώτισσα που κατηγορούνταν για απάτες εις βάρος συμπολιτών μας, με το πρόσχημα της στήριξης σε άπορες οικογένειες.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αυτό αποφασίστηκε στο δικαστήριο που έγινε στα Χανιά, στο οποίο η γυναίκα δεν έδωσε το «παρών», αλλά εκπροσωπήθηκε μόνο από την δικηγόρο της, γεγονός που πιθανότατα επηρέασε και στην ποινή της, με πρόστιμο 25.000€ να συμπληρώνει τα 4 χρόνια κάθειρξης.

Όπως προέκυψε, η ιστορία στήθηκε πολύ έξυπνα από την 38χρονη, η οποία με το πρόσχημα της προσφοράς βοήθειας σε τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 17, 10 και 2 χρόνων, και την γιαγιά τους, κατάφερνε και αποσπούσε χρηματικά ποσά από συνανθρώπους μας, που προσέφεραν τον οβολό τους, για να στηρίξουν οικονομικά την συγκεκριμένη οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το κουβάρι της απάτης ξετυλίχθηκε μετά από υποψίες συμπολιτών μας, που βοήθησαν οικονομικά την συγκεκριμένη “οικογένεια”, όταν είδαν φωτογραφίες των παιδιών σε διάφορα προφίλ στα social media.

Μάλιστα, είχε στηθεί και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της “γιαγιάς και των εγγονών της” που σύμφωνα με την 38χρονη ζούσαν με… ζαχαρόνερο!

Η επιτήδεια Χανιώτισσα είχε παρουσιάσει την μητέρα της, ως την γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών, ενώ τα παιδιά αφενός δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, αφετέρου οι οικείοι τους δεν γνώριζαν ότι τα παρουσίαζαν ως μέλη άπορης οικογένειας.

Έτσι, πλέον και η μητέρα της αναμένεται να κληθεί σε δίκη, αφού πιστεύεται οτι υπάρχει συνεργία.

via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.