Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Περίπτωση Πνευματικού: Ακόμη ένα ενδοεξουσιαστικό και ενδοκομματικό μαχαίρωμα;

Από τις κομματικές εξουσίες περιμένουμε τα πάντα και γι’ αυτό δεν μάς εκπλήσσει τίποτα από τα πεπραγμένα τους. Την τελευταία εβδομάδα δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια, Σπύρου Πνευματικού, καθηγητή Ιατρικής, περί διαλογής ασθενών, ξεσήκωσαν σάλο σε κόμματα και media.

Το κόμμα της ΝΔ έβγαλε στη σέντρα τον Πνευματικό ο οποίος προέβη γονατιστός σε δηλώσεις μετανοίας.

Ομολογούμε ότι δεν αναμέναμε την αντίδραση αυτή από τον πρόεδρο της ΝΔ για πολλούς και για διαφόρους λόγους, όπως και την ομοβροντία δηλώσεων στελεχών και μη της ΝΔ εναντίον του κ. Πνευματικού. Όμως αυτό το: "σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα" μάς κέντρισε και μάς ξύπνησε θύμισες. Ποια είναι επιλαχούσα κάτω από τον Πνευματικό; Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη. Ποιος πριμοδότησε τη συγκεκριμένη υποψήφια; Ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φανερά από το πολιτικό γραφείο του Άδωνι έκαναν αγώνα για την εκλογή της ενώ και στην κεντρική πολιτική της εκδήλωση απεύθυνε μήνυμα ο κ. Γεωργιάδης (https://eviaportal.gr/minyma-adoni-georgiadi-kentriki-politiki-konstantinas-karampatsoli/). Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι διαθέσιμο πλέον στο ενημερωτικό site που είχε ανέβει. Τι δήλωσε ο Γεωργιάδης για τις δηλώσεις Πνευματικού; "Η δήλωση είναι φριχτή, χωρίς καμία συζήτηση".

Και φυσικά δεν λέμε ότι οι δηλώσεις του Πνευματικού έγιναν στο alter ego του Άδωνι, τον Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ!

Και επειδή ανθρωπιστές δεν είναι και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ούτε για καρκινοπαθή ούτε για κανέναν, τα κομματόσκυλα εκμεταλλεύτηκαν για τους δικούς τους λόγους ξεχωριστά την αναμπουμπούλα που προκλήθηκε(;).

Η εκλογική θεατρική παράσταση συνεχίζεται…

                                    ΑΠΧ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.