Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ!


Με κάθε λεπτομέρεια απολογείται για το περιστατικό που τον έκανε να γίνει πρώτη είδηση στη χώρα ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού που δε χειρούργησε επί 18 ημέρες τον άτυχο 66χρονο ο οποίος και έχασε τελικά τη ζωή του. Τι λέει για το πως βρέθηκαν στην τσέπη του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αλλά και τι υποστηρίζει για τους συγγενείς του άτυχου 66χρονου

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ευθύνες στον άτυχο ασθενή που επρόκειτο να χειρουργηθεί στον Ευαγγελισμό αλλά και στο συγγενικό του περιβάλλον επιρρίπτει εμμέσως πλην σαφώς στο απολογητικό του υπόμνημα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iatropedia.gr ο γνωστός πλέον καρδιοχειρουργός του νοσοκομείου.

Ο καρδιοχειρουργός στο απολογητικό του υπόμνημα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως έγιναν τα περιστατικά κατά τη δική του άποψη ενώ υποστηρίζει ότι ο ασθενής ενοχλήθηκε που αναβλήθηκε την πρώτη φορά το χειρουργείο του, συμπληρώνοντας: “μου έδωσε την αίσθηση ότι πίστευε πως ο λόγος της αναβολής δεν ήταν πραγματικός. Του εξήγησα το λόγο της αναβολής και του υποσχέθηκα ότι θα είναι πρώτος την επόμενη Δευτέρα...”.

Όμως αίσθηση προκαλεί η περιγραφή που κάνει για το πως βρέθηκαν στην τσέπη του τα χρήματα από το φακελάκι.
Ο καρδιοχειρουργός υποστηρίζει πως η αδερφή του ασθενούς με δική της πρωτοβουλία πήγε στο γραφείο του που διατηρεί μέσα στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από άλλη μία γυναίκα που δήλωσε και αυτή συγγενής.

Κατά τον γιατρό, ενώ εκείνος της εξηγούσε αναλυτικά την κατάσταση της υγείας του 66χρονου, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της “ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα τυλιγμένα με λάστιχο των 50 ευρώ και τα άφησε πάνω στο γραφείο μου”.

Και ο γιατρός συνεχίζει για το πως βρέθηκαν στην τσέπη του τα μαύρα χρήματα που φέρεται να του παρέδωσε αυτοβούλως η αδερφή του άτυχου ασθενούς. Αφού ισχυρίζεται ότι ξαφνιάστηκε καθώς ουδέποτε είχε ζητήσει χρήματα από ασθενή ή συγγενή λέει χαρακτηριστικά: “Εξάλλου αν ήθελα να πάρω χρήματα θα επιδίωκα να μην υπάρχουν μάρτυρες στη συναλλαγή”.

Και βέβαια ο καρδιοχειρουργός υποστηρίζει ότι έβαλε τα χρήματα στην τσέπη του από... διακριτικότητα ώστε να μην είναι σε κοινή θέα καθώς στο γραφείο μπήκε συνάδελφος του. “Δεν ήθελα για ευνόητους λόγους να είναι σε κοινή θέα με σκοπό να της τα επιστρέψω για να τα δώσει η ίδια όπου ήθελε. Αλλά δεν πρόλαβα γιατί ήρθε η αστυνομία και τα βρήκε στην τσέπη μου”.  
http://www.iatropedia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.