Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μαζιώτης: Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται


Με τη φράση «τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται» ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή που μετέβη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Υποστήριξε, επίσης, ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και άλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι στη θέση του, υποστηρίζοντας ότι συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας.

Ο ανακριτής δεν υπέβαλε άλλες ερωτήσεις καθώς ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο Ν.Μαζιώτης κρίθηκε προφυλακιστέος για τη νέα δικογραφία.

Ο συνήγορός του, Σπ. Φυτράκης, δήλωσε ότι ο εντολέας του περιορίστηκε σε μια πολιτική δήλωση και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Είπε ακόμα ότι έχει ζητηθεί και αναμένεται να ρυθμιστεί από τους αρμόδιους το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθώς και του προαυλισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.