Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Χρυσαυγίτες χλεύαζαν τον Γρηγορόπουλο επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του


Αποτροπιασμό προκάλεσε το ηχητικό ντοκουμέντο που βρήκαν οι αστυνομικοί που έλεγξαν το κινητό του Ηλία Κασιδιάρη και στο οποίο ακούγεται παραλλαγμένο το τραγούδι «ο Αλέξης» με χλευαστικό τρόπο για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Αυτό…

που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο σοκ είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το απόσπασμα είναι ηχογραφημένο μόλις επτά ημέρες μετά την δολοφονία του 15χρονου από τα πυρά του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Τα λόγια που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλάζοντας τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου είναι φρικιαστικά δεδομένου του περιστατικού και των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη.
Οι φωνές που ακούγονται και εκτιμάται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ανήκουν στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, όχι μόνο βρίζουν και χλευάζουν τον άτυχο 15χρονο αλλά κοροϊδεύουν και τη χαροκαμένη μητέρα του.

Οι στίχοι όπως δημοσιεύονται στο ΕΘΝΟΣ έχουν ως εξής:

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία
πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης
μες των Εξαρχείων την πλατεία
κι από την μπόχα ήρθε η αστυνομία

Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι
να μου τον αρμέξεις, ψόφησε ο Αλέξης
Και στο σάπιο του το κ…κι
άναψε κι εσύ ένα κεράκι

Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι
δεν μπορεί ν" αντέξει, την μπόχα του Αλέξη
σάπισε το άτυχο πρεζόνι
δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι»


 Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ηχητικό απόσπασμα που αποκαλύπτει το ΕΘΝΟΣ περιλαμβάνεται στη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.