Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

“Ψόφο στους ανασφάλιστους” λέει (ποιος άλλος) το Νεοφιλελέ Ποτάμι

ΦΩΤΟ
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ
 "Δεν είναι αριστερή πολιτική το να καλύπτεις τους πάντες ως ανασφάλιστους" λέει το ΠΟΤΑΜΙ… και σε τι ποσοστο οι ανασφάλιστοι θα μπορουν να καλύπτονται ως ανασφάλιστοι (sic); Οταν σας λέγαμε οτι ο νεοφιλελευθερισμος ειναι μια οψη του φασισμού μας λεγατε υπερβολικούς.

 Φυσικά και η λύση για τους ανασφάλιστους δεν είναι η φιλανθρωπια όπως προσπαθούν να μας πεισουν οι Νεοφιλελέδες, αλλα η ΕΡΓΑΣΙΑ, που την έχουν κάνει ελαστική, με μισθούς χαρτζιλίκι και ατομικές συμβάσεις σε γαλέρες. Περιμένουμε να δούμε το ποσοστό των ανασφάλιστων που θα ήθελε το ΠΟΤΑΜΙ να καλύπτονται ωστε να στείλουμε για ευθανασιά τους υπόλοιπους Ελληνες που θα μεινουν εκτος.
 
Στην επί των άρθρων συζήτηση του νομοσχεδίου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο Βουλευτής Λάρισας με το Ποτάμι, κ. Κώστας Μπαργιώτας.
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.