Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Δελτίο καιρού για Πέμπτη 26-04-2018


Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 26, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 32, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένες πιθανότητες να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποία σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

Lemmy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.