Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Λασποφών


Γιώργος Αγγελής
 
Καλά να ωρύεται η Δεξιά, ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, αλλά να καταγγέλλει τον Ρουβίκωνα και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα τρικάκια έξω από το σπίτι του Πορδοσάλτε; Μπροστά στον ακατάσχετο οχετό του ως άνω που καθημερινά δηλητηριάζει με τα σκουπίδια, τις λάσπες και τα λύματα που εκστομίζει τόσο κόσμο;


Θα μου πεις, τώρα μιλάει εξ ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ ο Ραγκούσης κι εγώ αναρωτιέμαι κι εξανίσταμαι; Φαίνεται ότι ακόμα δυσκολεύομαι να χωνέψω ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια ο υποστηρικτής των κινημάτων και των ακτιβιστών, αλλά ο συνεργάτης του Πάιατ και του Νετανιάχου, σπόνσορας –μετά τον Προκόπη– της Σακελλαροπούλου και συνέταιρος με όλο το σάπιο και ξινισμένο ΠΑΣΟΚ!

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα για «το απόλυτο δείγμα της φασιστικής προπαγάνδας που ενδημεί στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης» λέει: «Ένα μέλος ΔΣ του ομίλου Αλαφούζου μπορεί να υπηρετήσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία;

Έχει καλό πλυντήριο:

Προσυπέγραψε τη δήλωση Γεωργιάδη περί Novartis ότι το θέμα δεν είναι οι μίζες σε γιατρούς και πολιτικούς, αλλά το ότι η Novartis σώζει ζωές και τα διαφημιστικά σποτ της φαρμακοβιομηχανίας έπαιζαν συνεχόμενα κατά τη διάρκεια των ραδιοφωνικών εκπομπών του.

Μετά την κρατική δολοφονία Γρηγορόπουλου δήλωσε ότι σωστά έπραξαν οι Κορκονέας-Σαραλιώτης που επέστρεψαν στο σημείο και ότι «δεν είναι υποχρεωμένοι οι αστυνομικοί να ανέχονται την λεκτική βία».

Για τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Φύσσα δήλωσε ότι «αριστερό παιδί, ήταν ο δράστης». Κατά δήλωσή του, «όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα. Αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα.»

Και πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2013, για τους μετανάστες εργάτες σκλάβους στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας που έφαγαν σφαίρες γιατί ζητούσαν να πληρωθούν τα μεροκάματά τους, ο Πορτοσάλτε είχε σχολιάσει ότι «αυτοί που μαζεύουν τις φράουλες πρέπει να πλένουν τα χέρια τους για να μην κολλήσουμε τίποτα».

Το Τέρας!

Πηγή: edromos.gr
http://sioualtec.blogspot.com/2020/02/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.