Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο γιατρός από την Κέρκυρα

 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε σήμερα το απόγευμα για εξειδικευμένες εξετάσεις ο γιατρός από την Κέρκυρα, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης των κάτω άκρων αφότου έλαβε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Πρόκειται για τον γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο, επιστημονικό υπεύθυνο κέντρου υγείας απ' το οποίο πρόσφατα αποπέμφθηκε ο διευθυντής για εμβολιασμούς κατά παρέκκλιση της σειράς.

Με αφορμή μάλιστα την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος του για τους εμβολιασμούς αυτούς, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε λόγο για στημένη υπόθεση και fake news. Ο ίδιος αργότερα προσπάθησε πάντως να μαζέψει κάπως τους ισχυρισμούς του, αφού στο μεταξύ ο δικηγόρος του γιατρού από την Κέρκυρα προειδοποίησε για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Σε δηλώσεις του στο corfutvnews.gr ο δικηγόρος Γ. Κοντός αναφέρθηκε στη μεταφορά του εντολέα του στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, τονίζοντας: "Είναι ένα γεγονός απολύτως υπαρκτό και θέλω να διαψεύσω οποιοδήποτε ψήγμα ή υπονοούμενο έχει ειπωθεί αναφορικά με την ύπαρξη ή μη του γεγονότος".

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό ο κ. Σκιαδόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του καθηγητή κ. Βασιλακόπουλου θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη. 

"θέλω να διαψεύσω τα λεγόμενα του κύριου Βασιλακοπούλου που πραγματικά απορώ πως έχουν κάνει το γύρο όλου του διαδικτύου και όλων των μπλογκ σε όλη την Ελλάδα. Και απορώ για το γεγονός πως έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως. Είναι κάτι για το οποίο πρώτη φορά στη ζωή μου διαπιστώνω να συμβαίνει. Ξεκαθαρίζω πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα λεγόμενα του και καλό θα ήταν να τα ανακαλέσει και θα βρούμε και τρόπο να του το πούμε επισήμως να τα ανακαλέσει σε διαφορετική περίπτωση ήδη ο κ. Σκιαδόπουλος έχει χορηγήσει την εντολή να κινηθούμε νομικά σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο", ανέφερε ο δικηγόρος του γιατρού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.