Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ψέκες χθες, με τον νόμο για τα πιστοποιητικά σε ισχύ, επαναστατικό υποκείμενο σήμερα, με την κατάργηση των πιστοποιητικών;

Γκρινιάζετε για την προσωρινή κατάργηση των ψηφιακών πιστοποιητικών, ρε λάτρεις της ελευθερίας; Ρε σεις, κάνετε τον Πλεύρη να ντρέπεται, να κοκκινίζει σαν τα κόκκινα λάβαρα που κρατάτε στα χέρια σας, καθώς γκρινιάζετε. Έχετε αρχίσει και ψελλίζετε ότι, αφού τα πιστοποιητικά καταργούνται, δεν υπάρχει λόγος χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί να βρίσκονται σε αναστολή, και πως αυτό έχει στόχο την υποβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης; Πού ήσασταν τόσο καιρό, ρε φυντάνια του "ανταγωνιστικού κινήματος"; Πού πήγε ο ορθολογισμός σας;

Είναι απίστευτο πόσο εμπιστεύεστε το κράτος και τους νόμους του! Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, όσο ίσχυαν τα πιστοποιητικά, για τους αναρχιστές και τους αριστερούς ήταν ψέκες, επικίνδυνοι και ακροδεξιοί. Όταν το κράτος καταργεί τα πιστοποιητικά, τα ίδια άτομα που λοιδορούσαν τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ψελλίζουν ότι η μη άρση των αναστολών τους σημαίνει υποβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης. 
 
Δηλαδή, για όλον αυτό τον συρφετό του "ανταγωνιστικού κινήματος", ο νόμος του κράτους είναι μαγικός και αποδεκτός από αυτούς, αφού μπορεί στην αρχή να κάνει έναν ανεμβολίαστο υγειονομικό επικίνδυνο, αλλά μετά αφού ο νόμος αυτός καταργηθεί, τότε το "ορθολογικό κίνημα" που ακολουθεί όλους τους "υγειονομικούς" νόμους της πανδημίας, ζητάει την επαναπρόσληψη των υγειονομικών, γιατί έτσι υποβαθμίζεται το ΕΣΥ. 
 
Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, λοιπόν, σύμφωνα με το "ορθολογικό κίνημα", είναι κομμάτι της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας τώρα που ο νόμος για τα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων καταργήθηκε προσωρινά και όχι πριν που ήταν σε ισχύ. Ορθολογισμός, όχι αστεία!

Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.