Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Καταρρέει η Χρυσή Αυγή: Έρχονται οι απολογίες Πατέλη - Ρουπακιά - Άδηλο το μέλλον των γραφείων της


Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή, μετά και τη συντριβή της στις εθνικές εκλογές και την έξοδό της από τη Βουλή.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή Γιάννης Λαγού, και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του.

Σε ανακοίνωσή της, η κεντρική επιτροπή της Χρυσής Αυγής «καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού» και καλεί τον αποχωρήσαντα ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

Οι εξελίξεις αυτές συνδέονται και με τις εξελίξεις στις δικαστικές αίθουσες και τις έρευνες για τις υποθέσεις για τις οποίες τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αναμένονται και οι απολογίες των Πατέλη και Ρουπακιά που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17/7 και Πέμπτη 18/7 στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbeast.gr, ένα βήμα πριν βάλει λουκέτο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επί της λεωφόρου Μεσογείων 131 βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η δραματική μείωση των εσόδων του κόμματος οδηγεί στην αδυναμία συντήρησης του αρχηγείου της Μεσογείων αφού το ενοίκιο είναι αρκετά υψηλό.

Ήδη αναζητούνται άλλα κτίρια, σαφώς μικρότερα και φθηνότερα, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το κόμμα στην περιοχή των Αθηνών. Παράλληλα αναμένεται σίγουρα να κλείσει και μια σειρά τοπικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα που παραμένουν ακόμη ενεργές.

via 


Ο θαυμασμός ενός ανθρώπου για το απολυταρχικό πολίτευμα είναι ευθέως ανάλογος με την περιφρόνηση που αισθάνεται για τους συνανθρώπους του.

Alexis de Tocqueville, 1805-1859, Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος


ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.