Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τζάκρη: "Συνασπισμό ορδών" αποκαλούσε (προ διετίας) τον ΣΥΡΙΖΑ....


"Συνασπισμό ορδών" αποκαλούσε προ διετίας η Τζάκρη τον ΣΥΡΙΖΑ (στο video 1.50”) ενώ τάχθηκε εναντίον του πυρήνα της πολιτικής πρότασής του και έβαλε εναντίον του Α. Τσίπρα. Οπότε πλέον είτε η κ. Τζάκρη έχει αλλάξει άποψη είτε ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική κατεύθυνση.

Επειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης με την πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠαΣοΚ φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί η ένταξή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δραστηριοποίησή της στην Μακεδονία για την διεύρυνση της εκλογικής βάσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Τζάκρη αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη», ενώ εμμέσως πλην σαφώς συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οπως αναφέρει: «Η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες και με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.