Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ....


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Το θράσος του μιντιακού συστήματος και των καναλαρχών στην Ελλάδα δεν έχει κανένα απολύτως όριο.

Αφού επί σειρά ετών απολάμβαναν «οικονομική ασυλία» για τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές άδειες τις οποίες κατείχαν παράνομα και χαριστικά επί 20ετίας, χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία, τώρα απειλούν τη νέα κυβέρνηση που τους ζητάει να πληρώσουν τα προβλεπόμενα, με το «βρώμικο» όπλο των ομαδικών απολύσεων.


Μετά την πρόθεση της κυβέρνησης να ζητήσει την καταβολή του διαρκώς αναβαλλόμενου ειδικού φόρου διαφημίσεων στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ισχυρίζονται (αν είναι δυνατόν) ότι δεν τα φέρνουν βόλτα και θα αναγκαστούν να πάνε σε ομαδικές απολύσεις και να στείλουν στην ανεργία ακόμα περισσότερους εργαζόμενους, στους οποίους ούτως ή άλλως έχουν επιβάλλει μνημονιακές περικοπές άνω του 40%. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να «εκβιάσουν» τη νέα κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην εφαρμογή της νομιμότητας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.