Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Καρφί» Βαρουφάκη κατά Μηλιού για τις αντιδράσεις


Απάντηση στην αναλυτικότατη κριτική Μηλιού, για τη συμφωνία του Eurogroup, έδωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης, ταυτίζοντας τα λεγόμενα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με «το αφήγημα της ΝΔ».

Σκληρή μάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του οικονομικού επιτελείου κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ (!). Από την μια, ο επικεφαλής πλέον του οικονομικού επιτελείου του κόμματος, Γιάννης Μηλιός που με κείμενό του την Πέμπτη, ασκεί σκληρή κριτική για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την ΕΕ και από την άλλη ο Γιάνης Βαρουφάκης που απαντά με «καρφιά».

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για την αντίδραση Μηλιού, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε λέγοντας  «Στεναχωριέμαι όταν ακούω από ΣΥΡΙΖΑίους το αφήγημα της ΝΔ. Η ΝΔ μας λέει ότι θέλει το Μνημόνιο αν το ακούμε αυτό και μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ άστα». Ο υπουργός Οικονομικών ουσιαστικά εγκαλεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πως υιοθετεί δεξιά κριτική προς την κυβέρνηση…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.