Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 27-1-2016


Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παγετός τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016. Στην Κρήτη είναι πιθανόν να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα βόρεια πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 8 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 9 στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειοι Αιγαίο νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα νότια από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.