Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η εξάχρονη ατσίδα που τέλειωσε στο άψε-σβήσε την τιμωρία της (Πρακτικό μυαλό...)


Τον πιο έξυπνο τρόπο για να τελειώσει την τιμωρία που της επέβαλε η μητέρα της βρήκε η εξάχρονη Ιζαμπέλ Κολλιέρ που έπρεπε να γράψει στο τετράδιό της πολλές φορές τη φράση «Θα κάνω καλύτερες επιλογές».

Η μητέρα της εξάχρονης θέλησε να τη νουθετήσει με αυτή την τιμωρία για ορισμένες αταξίες που έκανε η Ιζαμπέλ στο σχολείο της. Έτσι αποφάσισε να την τιμωρήσει με το να γράψει πολλές φορές τη φράση στο τετράδιό της, τιμωρία που είναι συνήθως χρονοβόρα και βαρετή για τα παιδιά.

Για την Ιζαμπέλ, όμως όχι, καθώς βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να τελειώσει στο άψε-σβήσε. Η εξάχρονη συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να τελειώσει με την τιμωρία της αν ένωνε μεγάλες κάθετες γραμμές για να σχηματίσει πιο γρήγορα τα γράμματα.

Ο φίλος της οικογένειας, Νόε Αρελάνο, ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit, όπου αμέσως έγινε viral. Οι χρήστες συγχαίρουν τη μικρή Ιζαμπέλ για την εξυπνάδα και την αποτελεσματικότητά της.

Η μητέρας της, μάλιστα, δήλωσε ότι όταν είδε τι είχε γράψει η κόρη της δεν θύμωσε καθόλου, αντιθέτως της είπε ότι κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό που της είχε ζητήσει.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.