Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παπάς: Η χώρα βγήκε ωφελημένη. ¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ"...


Η χώρα βγαίνει σαφώς ωφελημένη από τη συμφωνία, παρά τα όποια υφεσιακά μέτρα εντάσσονται σε αυτήν. "Απλώς η αντιπολίτευση, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση διεκδικεί και καταφέρνει οριστικές λύσεις στα προβλήματα που μας άφησε", επισημαίνει ο υπουργός αναφερόμενος στη ρύθμιση για το χρέος.
Η σταθερότητα που εμπνέει αυτή η ρύθμιση, προσθέτει, και η αναπτυξιακή ώθηση που θα λάβει η ελληνική οικονομία με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τα 700 εκατ. ευρώ τον μήνα που θα πέσουν στην αγορά μέχρι τον Οκτώβρη, θα αναστρέψουν τις υφεσιακές επιπτώσεις.

Ακόμη, συμπληρώνει, στην ελάφρυνση των πλέον αδύναμων θα συμβάλει καταλυτικά και το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, στο οποίο θα εισρέουν τα πλεονάσματα κάθε έτους (700 εκατ. του 2015), έσοδα από τις άδειες καναλιών, καταπολέμηση λαθρεμπορίου, φοροδιαφυγής, αδήλωτα εισοδήματα κ.α.

lolek
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.